Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sex páru na ulici v Prahe mal strašné následky: Desivé tajomstvo odhalené na policajnej stanici

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA – Intermezzo opitých mladých milencov, ktorí sa v nedeľu nehanebne oddávali láske priamo v centre Prahy, má tvrdú dohru. Vášeň dvojice musela krotiť privolaná mestská hliadka. Tým sa však zamilovaný príbeh nekončí. Nemravník, ktorý dievčinu zviedol, sa o desivú pravdu zabudol podeliť s partnerkou.

Na Přístavní ulicu v Prahe milenecká dvojica z Austrálie, nikdy nezabudne. Opitý mladík na nej v noci divoko súložil so svojou partnerkou. Keď na „miesto rušenia nočného pokoja“ dorazila policajná hliadka, muž začal byť agresívny a strážnici ho v putách odviedli na záchytnú stanicu. Tam však vysvitla nečakaná vec.

Horúčavy robia z ľudí sexuchtivé tvory: Za jediný deň niekoľko súloží na verejnosti!

Len čo mladík vytriezvel, strážnikom prezradil, že trpí smrteľným ochorením a s partnerkou mal niekoľkokrát nechránený pohlavný styk. „Mladík sa lekárke priznal, že má AIDS a už niekoľko rokov sa lieči,“ informoval Jan Čihák z pražskej mestskej polície. Lekárka vzápätí okamžite upozornila políciu, aby o tom upovedomili dievčinu. Tá však strážnikom povedala, že sa „s mladíkom poznala asi týždeň v hoteli a mala s ním opakovane nechránený pohlavný styk,“ dodal Čihák. O tom, že je mladý muž nakazený, netušila a za mlčanie teraz mužovi hrozí obvinenie z trestného činu. Najhoršie obavy z možných následkov však zrejme padajú na hlavu dievčiny, ktorá si bude musieť počkať na výsledky testov.

Sex páru na ulici
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia ČR)

 

Viac o téme: SúložPrahaAIDS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu