Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nepoučiteľní: VIDEO ďalšieho hororového incidentu na eskalátore, muž prišiel o nohu!

Mužovi sa zasekla noha v eskalátore.
Mužovi sa zasekla noha v eskalátore. (Zdroj: YouTube)

PEKING - Pohyblivé schody sú pre nás prirodzeným výdobytkom techniky, ktorý v mestách využívame takmer denne a vôbec sa nepozastavujeme nad jeho bezpečnosťou. V Číne sa ale množia prípady, kedy eskalátor niekomu spôsobil nielen zranenia, ale dokonca smrť. Po hrôzostrašnom incidente z minulého týždňa, kedy v obchodnom dome prišla o život mladá mamička, sa odohrala ďalšia nepríjemná udalosť. Tentokrát museli kvôli zariadeniu amputovať nohu 35-ročnému mužovi.

VIDEO Smutná správa po hrôzostrašnej smrti matky na eskalátore: Tak málo stačilo a mohla žiť!

V nákupnom centre Cloud Nine v Čung-šan Park sa blížilo k záverečnej a čistenie pohyblivých schodov mal na starosti aj 35-ročný Zhang. Keď sa snažil zotrieť svoje stopy, zrazu mu uviazla ľavá noha v časti, kde sa schodisko stretáva s normálnou podlahou. Našťastie zariadenie sa vyplo.

Incident sa odohral pred pol jedenástou v noci, o 22.50 sa na scéne objavili záchranári s vybavením, ktorým sa podarilo nešťastného muža zo zariadenia vyslobodiť a previezť ho do nemocnice. Tam ale lekári rozhodli, že zranenie je natoľko vážne, že mu musia nohu amputovať.

Podľa príbuzných muž pracoval v nákupnom centre iba tri mesiace a vraj podobnú poruchu hlásil nadriadeným už pred 14-timi dňami. Nákupné centrum sa bráni tým, že oficiálny čas na upratovanie začína až o 22.30, kedy sú eskalátory vypnuté.

"Sme hlboko zasiahnutí touto tragédiou, ktorá sa odohrala v dôsledku nedodržania štandardných operačných postupov," povedal hovorca centra. "Posilníme dohľad pri vykonávaní bezpečnostných opatrení, aby sme sa ubezpečili, že všetci zamestnanci sa držia štandardných operačných postupov, aby sa zabránilo podobným incidentom v budúcnosti," dodal pre portál shangaiist.com.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Viac o téme: NohaEskalátorUpratovač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu