Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prípad, z ktorého zostáva rozum stáť: Ženu strčili do väzenia, napadla policajta prsiami!

Ng Lai Ying skončila s rozbitou tvárou. Aj tak ju obvinil z toho, že ona napadla policajta.
Ng Lai Ying skončila s rozbitou tvárou. Aj tak ju obvinil z toho, že ona napadla policajta. (Zdroj: Facebook/Jimmy Lam)

HONGKONG - Okolo 200 mužov a žien v podprsenkách protestovalo v nedeľu v Hongkongu proti rozhodnutiu súdu, ktorý poslal do väzenia ženu za to, že použila svoje prsia ako zbraň k napadnutiu policajného dôstojníka. Informoval o tom dnes spravodajský server BBC News.

Mladíkovi (26) začali rásť prsia: Keď zistíte z čoho, prestanete TO jesť

Tridsaťročná Ng Lai Ying obvinila policajného inšpektora Chana Ka Po, že jej počas marcových protestov siahol na prsia. Súd ale obvinenia otočil proti nej a rozhodol, že do neho úmyselne strčila vlastným poprsím, aby ho potom mohla obviniť z napadnutia - a poslal ju na tri mesiace a 15 dní do väzenia.

Do nedeľných protestov pred policajnou stanicou sa zapojilo asi 200 ľudí oboch pohlaví, ktorí si buď obliekli podprsenku, alebo s ňou mávali vo vzduchu na znamenie toho, že prsia nie sú zbraň. Rozhodnutie súdu je podľa protestujúcich jednoducho "smiešne".

"Preto sme vymysleli tento podivný spôsob, ako dať svetu najavo, ako je to smiešne," povedal agentúre AFP učiteľ na dôchodku James Hon, a dodal, že to bolo prvýkrát v živote, čo mal oblečenú podprsenku.

"Áno, to, že som si obliekol podprsenku, vyzerá na mužovi dosť ohavne," povedal miestnym novinárom ďalší z protestujúcich. "Ale nie je to zďaleka tak ohavné, ako rozhodnutie súdu, ktorý mieril na jeleňa a strelil capa," dodal.

 

【爆缸之謎】唔駛估啦,黑衣女示威者搞到流鼻血嘅原因,睇片就知道,多得慈母關照。#光復元朗 #警察 #衝突 #反水貨客 #元朗 #流鼻血 #慈母 #暴力 #DBC #DBC數碼電台

Posted by MM on 1. marec 2015
Viac o téme: PolicajtPrsia útok Ng Lai Ying
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu