Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nové priznanie v kauze s Kramným: Mal milenku počas manželstva, "M*daj ma, ku*va!"

Petr Kramný
Petr Kramný (Zdroj: profimedia.sk)

OSTRAVA - Ostrosledovaná kauza okolo záhadnej smrti dvoch Češiek Moniky a Klárky Kramných stále neutícha. Najnovšie vyplávalo napovrch, že Petr mal pred ich smrťou milenku. Zveril sa s tým spoluväzňovi.

Od začiatku kauzy sa prepiera Monikina nevera. Aj z výpovedí svedkov na súde vyplynulo, že mala intenzívny vzťah so Slovákom Jánom. Podľa českých médií stopercentne verný nebol ani Petr. "Hovoril, že si kvôli mladej k**de z**dal život," povedal českému Blesku Josef, ktorý sedel s Kramným v cele. O manželke mu hovoril, že nebola svätá a že si našiel inú ženu, aby jej to vrátil, vraj to bola odplata.

Keď sa po tragédii Kramný vrátil z Egypta, mal dve milenky, Šárku a Katarínu. Prvá žena vo svojej výpovedi uviedla, že sa jej Petr páčil od začiatku. Podľa jej slov mu ponúkla oporu ako žena. Spoločne sa zblížili aj intímne. "Ťahal ma za vlasy a hovoril mi: 'M*daj ma, ku*va!'," uviedla vo výpovedi a doplnila: "Dovolila som mu urobiť sa do pusy, žiadna iná mu to nedovolila." Kramný na súde jej výpoveď sucho zhodnotil slovami, že bola dosť podobná Monike.  

Spoluväzeň prezradil aj ďalší obsah rozhovorov, ktoré mali spoločne viesť. Josef povedal, že Kramný chodil po tragédii do baru na pláži, ako keď bol s Monikou. Dokonca sa mal prirovnať azda k najznámejšiemu českému väzňovi Jiřímu Kajínkovi: "Hovoril, pozri sa Kajínek, tiež nevinný, tiež má doživotie a nikto ho nechce pustiť," prezradil Kramného spoluväzeň.

Monika a Klárka Kramné zomreli za záhadných okolností na dovolenke v Egypte v noci z 29. na 30. júla 2013. Podľa Kramného to bolo 30.7., podľa obžaloby boli ženy mŕtve už 29.7. Prípad vyšetrovali egyptskí kriminalisti, ktorí Kramného neobvinili. Dňa 18. februára minulého roka českí policajti Petra zadržali a obvinili z vraždy Moniky a Klárky. Hlavné pojednávanie s Kramným začalo 29. júna, odročené je momentálne na september. Podľa obžaloby ženy zomreli po zásahu elektrickým prúdom. Kramný vinu popiera, tvrdí, že boli otrávené.  

Viac o téme: VraždaMilenkaSúd MonikaKlárkaPetr Kramný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu