Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krvavé jatky v dome: Robert (18) s bratom zaútočil na celú rodinu, piati mŕtvi

Robert Bever Zobraziť galériu (3)
Robert Bever (Zdroj: Foto: Profimedia)

BROKEN ARROV - Neuveriteľná rodinná tragédia sa stala v americkom štáte Oklahoma. Podľa polície Robert Bever surovo zavraždil svojich rodičov a troch súrodencov, 13-ročná sestra útok prežila. Šialenec nechal na pokoji len dvojročnú sestričku. Po desivom skutku ušiel, mužom zákona sa ho podarilo dolapiť, prípadom sa intezívne zaoberajú.

Incident sa stal ešte minulý týždeň v stredu okolo pol dvanástej v noci v luxusnom dome v Broken Arrow, juhovýchodne od mesta Tulsa. Robert so svojím o dva roky mladším bratom napadol všetkých členov rodiny. Surovo zaútočili bodnými zbraňami na rodičov April (†44) a Davida (†52), rovnako aj na troch ďalších súrodencov Daniela (†12), Christophera (†7) a Victoriu (†5). Krvavé jatky prežila 13-ročná sestra, ktorá neskôr bratov usvedčila. Robert z miesta následne odišiel.

Krvavé jatky v dome:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Po príchode polície čakal mužov zákona šok. Okrem zavraždených členov rodiny a zranenej 13-ročnej dievčiny, našli aj 2-ročné dievčatko, ktorého sa útočníci nedotkli. "Na mieste boli nože, sekera a niekoľko ďalších druhov zbraní, ktoré bratia použili," uviedol zasahujúci policajt.

Podľa susedov bol mladík milý a láskavý. Povedali, že pred Vianocami cestoval niekoľko kilometrov, aby svojim najbližším priniesol darčeky, ktoré by ich potešili. Ako sa však vyjadrili odborníci, Robert už na prvý pohľad nie je v poriadku. Hovoria o tom jeho vlasy, zafúľaná tvár, ale aj ironický a zároveň pokojný výraz v tvári. "Akoby sa neustále uškŕňal, keď sa na mňa pozeral," povedal policajt, ktorý ho zatkol.

Krvavé jatky v dome:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Po krvavom incidente Robert z miesta činu utiekol. Netrvalo dlho a v neďalekom lese ho vystopovali policajné psy. Spolu s ním zatkli aj jeho 16-ročného brata. Ako informuje Daily Mail k vraždám sa na polícii v plnom rozsahu priznal, dokonca povedal, že s vraždením neprestal, pretože na jeho čienom zozname je ešte niekoľko ľudí.

Viac o téme: TragédiaSmrťVraždaOklahomaRobert Bever
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu