Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovák (31) chcel lúpiť v Prahe: Predavačka nemala peniaze, tak ju "aspoň" znásilnil!

Zadržaný Slovák
Zadržaný Slovák (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Po neúspešnom pokuse o vylúpenie obchodu v Prahe znásilnil tridsaťjedenročný Slovák predavačku. Policajti ho krátko potom chytili, a zadržaný sa ku všetkému priznal. Podľa kriminalistov má ale muž zrejme na konte viac zločinov, takže teraz hľadajú ďalšie možné obete. Na policajnom webe to oznámil hovorca pražskej polície Tomáš Hulan.

Slovák surovo znásilnil a ukameňoval dievčinu (18) v Leeds: O 3 mesiace ho chytili na Slovensku!

Slovensky hovoriaci muž prišiel do predajne na Senovážnom námestí v utorok okolo 13:30. "Okamžite po predavačke požadoval vydanie akejkoľvek hotovosti. Predavačka odmietla peniaze vydať. Argumentovala tým, že v pokladni nemá ani korunu, lebo práve zaplatila za dodaný tovar," popísal situáciu Hulan.

Hoci muž s lúpežou neuspel, z obchodu neutiekol. Predavačku napadol a znásilnil. Keď policajti násilníka, ktorého pri odchode z predajne zachytili policajné kamery, o deň neskôr chytili, muž sa priznal. Navyše podľa Hulana vyhlásil, že už keď do obchodu išiel, plánoval okrem lúpeže aj znásilnenie.

Muža obvinili zo znásilnenia, za ktoré mu hrozí až desať rokov väzenia. "Keďže ide o osobu drogovo závislú, a nemožno vylúčiť, že by sa dopustila popísaného konania opakovane, podal vyšetrovateľ podnet k návrhu na uvalenie väzby a obvineného umiestnil do policajnej cely," doplnil hovorca polície.

"Kriminalisti sa navyše domnievajú, že sa takého konania obvinený nedopustil prvýkrát. Preto sa touto cestou obracia na ďalšie prípadné poškodené, aby sa im prostredníctvom linky tiesňového volania 158 prihlásili," oznámil. Na webe polícia zverejnila video, na ktorom môžu ľudia zadržaného muža vidieť.

Násilník v ČR

Viac o téme: ZnásilnenieLupičPrahaSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu