Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podivuhodný prípad: Matka uhojdala svojho synčeka (†3) k smrti

Romechia so svojím synčekom Zobraziť galériu (2)
Romechia so svojím synčekom (Zdroj: Facebook)

La Plata - Kriminalisti z amerického štátu Maryland riešili podivuhodný prípad. Ešte v máji zomrel za zvláštnych okolností len trojročný chlapček. Našli ho v parku, ako ho hojdá jeho matka. Po tom, čo žena zistila, že kolíše mŕtvolku svojho synčeka, psychicky sa zrútila.

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberala a dospela k záveru, že Romechia Simmsová (24) hojdala svojho synčeka na hojdačke v parku v meste LaPlata dva dni. Chlapček menom Ji'Aira zomrel na dehydratáciu a podchladenie.

Pri prvotnej obhliadke tela polícia nezistila žiadne poranenia, preto súd nariadil pitvu. Keď sa Romechia dozvedela, že kolíše mŕtveho synčeka, skolabovala a skončila na niekoľko dní v nemocnici. Ako povedala Diane Richardsonová z úradu šerifa pre portál mirror.co.uk, dieťatko bolo nažive, keď ho matka na hojdačku posadila. 

Podivuhodný prípad: Matka uhojdala
 (Zdroj: Facebook)

Na pohrebe prečítala Romechia synčekovi list o tom, ako veľmi jej chýba, čo sa stalo v parku, si nepamätala. Podľa medializovaných informácií, matka bola s chlapčekom naozaj vonku celé dva dni, aj počas noci, keď teploty klesli na 10 a 14 stupňov Celzia. Podľa polície išlo o vraždu, žena zatiaľ obvinená nebola. 

Podľa rodinných príslušníkov je Romechia psychicky chorá. Jej mama povedala, že trpí maniodepresívnou psychózou. O ženiných problémoch vedel aj chlapčekov otec James Lee (29), preto chcel, aby mu synčeka zverili do opatery. Súd ale vtedy rozhodol, že Romechia je schopná starať sa o dieťa. Otec s ním bol len cez víkedy. 

Viac o téme: HojdačkaTragédiaRomechia Simms
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu