Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO absolútneho ľudského dna: Tento netvor v Prahe sotil muža rovno pod koľaje

Moment ohavného činu Zobraziť galériu (2)
Moment ohavného činu (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Totálny čin bezohľadnosti. Presne toto sa stalo v pražskom metre. Dvaja muži sa dostali do roztržky. Jeden však bez váhania sotil druhého, ktorý následne spadol na koľajnice. Šťastie, že práve vtedy neišiel vlak. Incident zachytila kamera. Polícia preto prosí o pomoc.

Incident sa odohral šiesteho júna na stanici metra Kobylisy okolo jedenástej večer. Obidvaja muži sa stretli už pri eskalátoroch, ako uvádza Policejní deník. Potom sa stretli na peróne, pričom páchateľ predbehol poškodeného. Dostali sa do menšej roztržky a útočník sotil svoju obeť tak, že padla na koľajnice, odkiaľ vlaky odchádzajú do centra mesta.

Po tom, čo nešťastník spadne na koľajnice, sa ho pokúšajú zachrániť mladíci, ktorí stáli na blízku. Šokujúci je fakt, že útočník si v kľude pokračuje v chôdzi ďalej. Nič na tom nemení ani fakt, že pád mohol mužovi spôsobiť vážne poranenia. Čo by sa stalo, keby tam muž zostane ležať a nikto mu nepríde na pomoc, si nechce nikto ani pomyslieť. Vďaka bohu, že tam boli ešte príčetní mladí ľudia a pomohli mu.

Podľa českých policajtov 57-ročný poškodený utrpel niekoľkotýždňové liečenie a práceneschopnosť. Preto polícia klasifikuje tento čin ako podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví. Páchateľovi teraz hrozí až trojročná basa, no trest by sa mohol vyšplhať až do výšky ôsmich rokov.

 

Prosíme o sdílení.Pomůžete vypátrat útočníka z pražského metra? Z ničeho nic shodil spolucestujícího do kolejiště. Toho museli vytáhnout další cestující.http://policejnidenik.cz/z-niceho-nic-shodil-spolucestujiciho-do-kolejiste-metra-pomuzete-vypatrat-utocnika/Informace a video zachycující útočníka na odchodu v přiloženém odkaze.

Posted by Týdeník Policie on 28. jún 2015

Česká polícia teraz prosí o pomoc, aby ktokoľvek, kto spozná muža na videu, nahlásil  informácie príslušným úradom alebo zavolal na telefónne číslo 158.

Viac o téme: VlakStanicaKoľajnicePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu