Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zverská sexsúťaž Islamského štátu: Bojovníci ovládajúci Korán dosiahli nové dno

Hlavnou cenou v súťaži sú ženy Zobraziť galériu (2)
Hlavnou cenou v súťaži sú ženy (Zdroj: Twitter, youtube)

LONDÝN - Islamský štát sa už dopustil nespočetného množstva zverstiev na kresťanských dievčatách a ženách v Iraku, ale teroristická armáda teraz dosiahla nové dno súťažou, v ktorej majú byť otrokyne ukoristené vo vojne a unesené preč "cenou" pre bojovníkov, ktorí dokážu najlepšie znalosti z Koránu.

Prečítajte si aj: Ohavní vrahovia z Islamského štátu: Zabíjajú najbrutálnejšími praktikami, o akých ste kedy počuli!

Šokujúca udalosť, ktorá rozdáva ľudské bytosti ako ceny v súťaži, bola zorganizovaná mešitami v provincii Al-Baraka v Sýrii na počesť začiatku svätého mesiaca ramadánu a vyhlásená 19. júna na twitterovom účte ISIS, uviedli to dve nezávislé výskumné inštitúcie, ktoré sledujú stránky na sociálnych sieťach spojené s teroristickými skupinami.

Oznámenie na Twitteri sa začína gratuláciou vojakom ISIS k začiatku mesiaca ramadánu. Potom sa v ňom hovorí o súťaži, kde budú ponúknuté vskutku lukratívne ceny pre desať najlepších účastníkov a prví traja budú odmenení sexuálnou otrokyňou. Stačí vedieť dobre ovládať Korán.

Zverská sexsúťaž Islamského štátu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Podľa bezpečnostného analytika Ryana Maura tým chce ISIS ukázať, že oni sú tí, ktorí nasledujú "pravý" islam a že Islamský štát je "legitímny". Jeho bojovníci študujú Korán a ISIS nie je ovplyvnený medzinárodným odsúdením, nedá sa zdrviť verejnou mienkou a odmieta modernú interpretáciu Koránu.

Súťaže v memorovaní tejto svätej knihy nie sú v tomto období v moslimskom svete ničím zvláštnym. Verí sa, že práve jún je mesiacom, kedy bol Korán daný Mohammedovi a ramadán je zase obdobím, kedy ľudia obnovujú svoju vieru.

Zvrátená súťaž sa podľa oznamu má konať v štyroch mešitách: mešite Abu Bakr el-Sadiq, mešite Usámu bin Ládina, mešita Abu Musaba el-Zarkáwího alebo mešite el-Taqwa. Cenami sú sexuálne otrokyne, ženy unesené počas vojny a potom finančné čiastky v sýrskej mene, ktoré dosahujú v prepočte 550 eur a menej.

"Žiadame veľkého pána, aby urobil váš život jednoduchším a aby vám doprial to, čo miluje a čo sa mu páči," píše sa v závere oznámenia.

Viac o tejto téme:

Barbarstvo na hraniciach Európy: FOTOREPORTÁŽ boja utečencov o holý život pred mäsiarmi z IS!

Exkluzívne zábery BBC: Mesto v rukách islamistov, ženy sú menej ako dobytok!

Islamisti zverejnili nové VIDEO: Strašidelné zábery z väznice, kde páchali masakre a zverstvá!

Sexzverstvá Islamského štátu: Vyberajú najkrajšie panny a robia s nimi extrémne akty!

Viac o téme: Súťaž OtrokyneIslamský štátISISKorán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu