Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Internetom koluje zvrátený duchársky rituál, katolícky kňaz varuje: Nevinná hra s démonmi neexistuje!

Stephen McCarthy
Stephen McCarthy (Zdroj: Facebook/Stephen McCarthy)

PHILADELPHIA - Bizarná detská posadnutosť, v rámci ktorej vyvolávajú prastarého mexického ducha menom Charlie, má silnú odozvu. Americký katolícky kňaz sa rozhodol aktívne zakročiť a deťom poslal otvorený list šíriaci sa podobne ako čudesná hra, aj sociálnymi sieťami.

„Chcem vám všetkým dať do pozornosti, že neexistuje žiadna nevinná hra s démonmi. Prosím, určite sa jej nezúčastňujte a povzbuďte aj ostatných, aby urobili rovnako ako vy. Otvorenosť k démonickej aktivite otvorí aj okno možností, ktoré sa nedajú ľahko uzavrieť,“ vysvetlil kňaz z philadelphskej katolíckej školy Stephen McCarthy. „Hra, ktorá sa šíri sociálnymi sieťami, je nebezpečná, pretože otvorene pobáda mladých ľudí, aby vyvolávali démona,“ dodal.

ROZHOVOR so slovenskými lovcami duchov: Máme dôkazy, niekedy ide poriadne do tuhého!

Hra spočíva v jednoduchom prekrížení dvoch ceruziek na papieri, pričom medzi ich uhlami sú napísané odpovede typu áno alebo nie. Deti potom vyzývajú ducha Charlieho, či je prítomný a pýtajú si od neho odpovede na otázky. Pre mnohých sa vyvolávanie Charlieho stalo len zábavkou, ktorú neberú vážne, dokonca sa objavilo niekoľko jej paródií. Napriek tomu sú však takí, ktorí tvrdia, že funguje. Informáciu priniesol britský Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu