Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veronika (21) si chcela spraviť selfie so zbraňou: Skončila s guľkou v hlave!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Nešťastne sa skončil pokus mladej Moskovčanky zaobstarať si mobilným telefónom vlastnú fotografiu s pištoľou priloženou k spánku. Žena stlačila spúšť a strelila sa do hlavy. Prípad vyšetruje moskovská polícia, oznámila dnes agentúra Interfax.

Prečítajte si aj: FOTO Anna (†18) si chcela spraviť "ultimátnu selfie": Zodvihla nohu a spálilo ju 27-tisíc voltov!

Incident sa odohral počas štvrtkovej noci v jednej moskovskej kancelárii. Dvadsaťjedenročná pracovníčka uvidela pištoľ kalibru deväť milimetrov, ktorú si tu odložil strážca firmy, a rozhodla sa urobiť si selfie so zbraňou. Bohužiaľ, stisla nesprávne spúšť a strelila sa do pravého spánku.

Dievča podľa agentúry utrpelo ťažké zranenia, ktoré najprv ošetrili lekári z rýchlej záchrannej služby, teraz je hospitalizované. Vyšetrovatelia zvažujú, či prípad budú posudzovať ako trestný čin.

Podľa portálu lifenews.ru sa ale udalosť mala odohrať trochu inak. Dievčina, menom Veronika, mala strážcu kvôli selfie o jeho pištoľ na gumené projektily požiadať. Muž je zbraň dal a ona sa podľa svedkov nešťastnou náhodou strelila do hlavy.

Podľa strážcu ale výstrel nebol zameraný na hlavu, odrazil sa od steny a zasiahol spánok. Dievčina leží na jednotke intenzívnej starostlivosti a lekári jej stav opisujú ako vážny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu