Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO nadprirodzeného Putina baví internet: Ešte, že si nevybral beh na 100 metrov!

Vladimir Putin Zobraziť galériu (5)
Vladimir Putin (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Nedeľňajší exhibičný hokejový zápas (ten v Soči, nie ten v Prahe), v ktorom si zahral aj ruský prezident Vladimir Putin, sa stal hitom internetu. Hlava ruského národa prestrelila brankára hneď osemkrát, zrejme malo ísť o pozitívny doping ruských hokejových reprezentantov, ktorý však akosi nezabral. Rusi na bezchybnú Kanadu nestačili, a preto sa teraz v súvislosti s debaklom šušká o tom, či tímu na najbližších majstrovstvách sveta nepomôže práve produktívny Putin!

Na rôznych stránkach sociálnych sietí sa akoby roztrhlo vrece s vtipnými komentármi Putinovho fascinujúceho výkonu. Nielenže jeho družstvo vyhralo vysoko 18:6, sám prezident strelil osem gólov, a akých! Na zostrihu zo zápasu vidno, akí slabí museli byť súperi, samotný brankár akoby mal problém s pohybovou aktivitou.

А вот все вчерашние шайбы Путина. Разогрев перед вечерним матчем. Установите крутое хоккейное приложение:http://apple.co/1HjAV8chttp://bit.ly/1ENnqJK

Posted by Sports.ru on 17. máj 2015

Šesťdesiatdvaročný Putin rád ukazuje svoje športové zručnosti, najmä pokiaľ ide o jeho obľúbené džudo či plávanie. Jeho včerajší výkon aj preto neunikol pozornosti kritikov, viacerí si myslia, že ide o podobnú propagandu, akú často vidíme u despotických vládcov. Napríklad severokórejský vodca nedávno zdolal najvyššiu horu krajiny iba v poltopánkach, ešte k tomu s riadnou nadváhou.

Vladimir Putin
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Ani premiér Robert Fico so svojimi 1000 kľukmi, ktoré predviedol pred slovenskými vojakmi, v tejto súvislosti neušiel pozornosti užívateľov internetu. Vo veľkom sa začalo zdieľať video z filmu Diktátor, v ktorom hrá hlavnú úlohu známy komik a herec Sacha Baron Cohen. V jednom z pretekov vybehne generál Aladeen, ktorého stvráňuje, už pred výstrelom signálnej zbrane a ak ho niektorí z bežcov dobiehajú, dokonca ich zastrelí.

Najvydarenejšie je však video zostrihu samotného zápasu, teda najlepších akcií pána prezidenta. K tomuto videu ale tvoriví Putinovi kritici nastrihali komentár zo zámorskej NHL, takže aj očividne brankárom a obrancami pustené góly ruského prezidenta sprevádzajú ovácie typu „Páni, aký perfektný gól, ako to ten chlapec robí?“.

Vladimir Putin
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Najlepšie celú vtipnú situáciu vysvetľuje tento komentár: „Putinov zápas vysielali aj v po*ranej Amerike. Vypočujte si originálny komentár. Šušká sa, že Putina chce draftovať San Jose Sharks. Otázka je, či sa ruský prezident vykašle na politickú kariéru a príjme tento kapitalistický lifestyle.“ Známa stránka Moral & Banal sa stala baštou pre kritikov Kremľa.

Vladimir Putin
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Pod komentárom k zápasu sa stretnete s humornými radami: „ŠPORT: Kanaďania ničia vo finále MS v hokeji Rusko. Zrejme zabudli, že od Ruska ich delí len Aljaška.“ Najpopulárnejší komentár hlási: „Nakoniec budú potrebovať tých Putinových osem gólov.“ V inom sa zase naráža na Putinove politické rozhodnutie: „Aljaška, takzvaný Ice-Krym.“ Putinove PR oddelenie by tak malo na svojich nápadoch zrejme trošku zapracovať.

VIDEO nadprirodzeného Putina baví
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu