Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Učiteľka (52) randila so študentom (15): Opustil ju kvôli spolužiačke, zosnovala krutý plán!

Julia dohovára vraždu exmilenca Zobraziť galériu (2)
Julia dohovára vraždu exmilenca (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Päťdesiatdvaročná učiteľka z Ruska chcela, aby jej študent trpel neznesiteľnou bolesťou, len preto, lebo ju opustil kvôli spolužiačke. Najala si vraha, ktorý mal jej maloletého milenca zavraždiť. No polícia na všetko prišla ešte skôr, než stihlo dôjsť ku tragédii.

Julia Simonova vyučovala na strednej škole hudobnú výchovu, keď si začala sexuálny pomer so študentom Damianom Váňom. Bombardovala ho darčekmi aj peniazmi, no ani týmto spôsoboom si ho nedokázala udržať. Mladík sa zapozeral do svojej spolužiačky a milenku v rokoch opustil.

Učiteľka (52) randila so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Tá to ale nevedela prehryznúť a zosnovala krutý plán. Požiadala svojho kamaráta, aby našiel niekoho, kto bude ochotný Váňu "mučiť a zabiť" výmenou za prepočte 1800 eur. Dozvedela sa ale o tom polícia, ktorá na stretnutie so Simonovou v meste Shatura neďaleko Moskvy poslala dôstojníka v utajení, aby predstieral, že je nájomný vrah.

Na skrytej kamere je zachytené, ako učiteľka hovorí, že chce, aby "chlapec pomaly vykrvácal predtým, než ho ona dokončí". "Chcem, aby ste ho poriadne zmlátili, aby strašne trpel. Zlomte mu ruky aj nohy, ale nedotýkajte sa jeho tváre. Poškoďte mu obličky, chcem, aby vykrvácal. Musí byť v naozaj zlom stave. Potom prídem a poviem mu zopár slov, ktorým bude rozumieť. Nakoniec ho spolu dokončíme."

Učiteľka (52) randila so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po tom, ako domnelému vrahovi Simonová odovzdala časť peňažného honoráru, zatkla ju polícia a obvinila z pokusu o vraždu. Hrozí jej pätnásť rokov za mrežami. Váňa povedal, že mu odľahlo. "Dúfam, že potom od jej cely zahodia kľúč," dodal. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu