Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smrť dievčatka (†9) otriasla Francúzskom: Chloé vodou ostriekala Poliaka, ten ju ohavne zavraždil!

Nebohá Chloé Zobraziť galériu (3)
Nebohá Chloé (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

CALAIS - Francúzskom otriasol šokujúci prípad smrti deväťročného dievčatka. Chloé ostriekala detskou pištoľou tridsaťosemročného muža a ten sa jej pomstil najkrutejším možným spôsobom. Uniesol ju, znásilnil a nakoniec zavraždil.

Muž (38) je pôvodom Poliak a už skôr bol z Francúzska vyhostený. K otrasnému činu sa priznal. Svoj ohavný skutok spáchal tento týždeň v stredu podvečer, keď na neho mala Chloé v predmestskom parku vystrieknuť vodu z detskej pištole. 

Podľa vyšetrovateľov sa dievčatko hralo na ihrisku s kamarátom, keď ho chytil neznámy muž za ruku a zatiahol do červeného auta. Po chvíli nešťastná mama zistila, že svoje dievčatko nevidí, zalarmovala políciu. Muži zákona dieťa vypátrali do hodiny a pol, bolo už, žiaľ, neskoro.

Smrť dievčatka (†9) otriasla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Podozrivého muža pod vplyvom omamných látok zatkli krátko nato neďaleko miesta činu. Zdroje blízke vyšetrovaniu uviedli, že sa priznal k znásilneniu a vražde dievčatka takmer okamžite po zadržaní.

Kriminálnik z Poľska

Muž je poľský štátny príslušník s bohatou kriminálnou minulosťou. Vyhostili ho z francúzskeho územia po tom, čo ho pred niekoľkými mesiacmi prepustili z väzenia, kde si odpykával trest pre vydieranie a lúpež.


Prečítajte si aj

Vrah Elišky (†9) sa postavil pred súd: Otrasné detaily posledných minút malého anjelika!


Smúti celé mesto

Vlajky v mestečku Calais boli na počesť nebohého dievčatka spustené na pol žrde. Obyvatelia pochodovali v uliciach mesta na uctenie si jeho pamiatky. "Je to strašné. Môj syn ju poznal, v noci nemôže spať, vie, že už  ju nikdy neuvidí. Nedokážem si ani predstaviť, čo prežívajú jej rodičia," povedala obyvateľka mesta.

Smrť dievčatka (†9) otriasla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Prokurátor uviedol, že na tele Chloé objavili stopy po škrtení a sexuálnom násilí. Dievčatko našli v neďalekom lesíku. "V tomto momente dlhujeme rodine dievčatka celú pravdu," povedala pre denník The Guardian francúzska ministerka spravodlivosti Christine Taubirová, ktorá požaduje čo najrýchlejšie vyšetrenie tragickej udalosti.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu