Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík prežil peklo na zemi: Mučili ho tri kamarátky, kulmou mu pálili genitálie!

 Natalie a Leah
Natalie a Leah (Zdroj: Foto: Facebook)

SCARBOROUGH – Neuveriteľne desivé chvíle prežil mladík, ktorého týrali tri ženy a jeden muž. Vylákali ho na návštevu, priviazali o stoličku a okrem iného mu pálili genitálie horúcou kulmou na vlasy a rezali ho nožom na pizzu.

Lorraine Earlesová (47), Natalie Lilleyová (19), Leah Whiteová (22) a Brendan Teale (27) mučili svoju obeť krutým spôsobom. Muža nalákali do bytu a uviazali ho k stoličke. Prinútili ho piť prostriedok na umývanie a horúcou kulmou stláčali jeho genitálie, a to nebolo všetko.

Desivé praktiky

Štyria obvinení sa postavili pred súd. Podľa obžaloby jeden z nich svojej obeti zapaľovačom spôsoboval popáleniny, na čom sa ostatní smiali a zabávali. Nožom na pizzu mužovi spôsobili rezné rany, kopali ho a opakovane udierali. Podľa sudcu obvinení plánovali pomstu kvôli tomu, že s niektorými udržiaval sexuálny pomer. 

Lorraine uhryzla muža do ucha, tlačila jeho hlavu na kolená a pálila mu zadnú stranu krku. Potom nariadila Leah, aby obeti popálila genitálie. Priviazaného o stoličku potom muža zvalili na podlahu. Natalie následne upozornila Brendana, aby prestali. Leah a Natalie muža rozviazali a keď Brendan spal, dievčatá mu zobrali kľúče a obeť pustili. 


Prečítajte si aj Muž (47) týral manželku a jej deti, hrozí mu 15 rokov za mrežami


Štyria podozriví z mučenia boli zatknutí potom, čo matka obete zavolala políciu. Všetci sa postavili pred súd a navzájom sa obviňovali z odporných útokov. Kompetentní zistili, že hlavnými protagonistami boli Lorraine a Bernard. Pôvodne boli obvinení z väznenia muža, ku ktorému došlo ešte 10. novembra 2013. Všetci sa priznali k napadnutiu, čo bolo príčinou ublíženia na zdraví.

Tresty pre partiu kamarátov

Advokáti niektorých obvinených dôvodili tým, že ich klienti nie sú psychicky v poriadku. Priznali, že pri mučení použili kliešte, no "našťastie, skutočné zranenie z toho nevyplynulo."

Lorraine nakoniec ušetrili potrestaním odňatím slobody, pretože si odsedela päť mesiacov vo väzbe a znalci dospeli k názoru, že trpí psychickými poruchami. Dostala dvojročnú podmienku s dohľadom. Brendan bol uväznený na 12 mesiacov pre vlámanie a manipuláciu s trestným činom. Natalie dostala dvojročnú podmienku a musí vykonať neplatenú prácu v trvaní 100 hodín. Podmienku na dva roky dostala aj Leah. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu