Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodičia zabili vlastnú dcéru (†19): Otec (51) sa priznal, vražda v mene cti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

BERLÍN - Muž v Nemecku sa dnes priznal k uškrteniu svojej 19-ročnej dcéry, podľa podozrenia polície išlo o vraždu v mene cti.

Rodičov, ktorí sú prisťahovalcami z Pakistanu, zadržiava v súčasnosti polícia vo väzbe. Prokuratúra v západonemeckom meste Darmstadt uviedla, že 51-ročný otec sa priznal k vražde dievčaťa, ktorého telo sa našlo neďaleko parkoviska.

"Matka od začiatku pri zločine pomáhala, dokonca aj pri odstraňovaní tela," informovala hovorkyňa prokuratúry, ktorú citovala tlačová agentúra DPA. Podľa prokuratúry otec zabil dcéru po nezhodách, keďže rodičia nesúhlasili s jej plánmi vydať sa za muža, ktorý nebol pre nich prijateľný.

Tetu a strýka mladej ženy, ktorí majú nemecké občianstvo, polícia po vypočúvaní prepustila. Polícia tvrdí, že obeť bola zaškrtená holými rukami v byte rodičov v utorok večer 27. januára. Na premiestnenie tela do auta bol použitý invalidný vozík starej mamy dievčiny. Páchatelia odviezli telo do zalesnenej oblasti východne od mesta Darmstadt a zhodili ho dolu z násypu vedľa cesty. V stredu ráno sa telo našlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu