Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dievčina (†12) sa pohádala s rodičmi a vyskočila z okna: Všetko kvôli sledovaniu porna!

12-ročná dievčina vyskočila z okna Zobraziť galériu (2)
12-ročná dievčina vyskočila z okna (Zdroj: Foto: Twitter)

PETROHRAD - Len dvanásťročné dievča z Petrohradu šokovalo svojím nepremysleným činom. Vyskočilo z okna 14-teho poschodia po tom, čo sa pohádalo s rodičmi. Prišli totiž na to, že dcéra pozerá na svojom počítači porno.

Mladá Ruska, ktorej dala polícia krycie meno Daria, sa zabila v stredu po tom, čo sa medzi ňou a rodičmi strhla vášnivá hádka. Zistili totiž, že dcéra sleduje na počítači stránky so zakázaným obsahom. Rodičia po hádke vyšli z jej izby, keď sa do nej po chvíli vrátili, zbadali otvorené okno. Čakal ich hrôzostrašný pohľad.

"Po smrti dospievajúceho dievčaťa rodičia pozreli znova do počítača a našli niekoľko správ od jej priateľov. Obsah mal obscénny charakter," cituje zdroj z miestnych úradníkov denník Daily Mail. Polícia zároveň poznamenala, že dievča vyrastalo v normálnej, úplnej domácnosti. Rodina nikdy nemala problémy s úradmi.

Dievčina (†12) sa pohádala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Twitter)

V súčasnosti prebieha vyšetrovanie. Polícia nevylučuje možnosť, že padne obvinenie z podnecovania k samovražde. Napriek tvrdeniu kompetentných, že v rodine je všetko v poriadku, rodičia dievčaťa sa podľa informácií britského denníka plánovali rozviesť a matka sa chcela vrátiť do svojho rodného mesta Yeisk na pobreží Čierneho mora. Dariina staršia sestra zahynula pri autonehode pred deviatimi rokmi.

Správa o incidente vyvolala búrlivú debatu medzi ruskými užívateľmi internetu. Niektorí zo smrti dievčaťa obviňujú rodičov: "Viem si predstaviť, čo jej povedali, chudinka." V inom komentári stojí: "Mali s ňou hovoriť pokojne. To je taká delikátna situácia."

Iní tvrdia, že distribúcia porna on-line by mala byť zastavená alebo obmedzená. V roku 2012 Rusko prijalo tvrdé zákony proti stránkam s nevhodným obsahom vrátane porna. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu