Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pri ostreľovaní Mariupolu zahynula aj Olga, ktorá žiadala Putina o vyslanie ruských vojsk

Olga Abdurašitovová
Olga Abdurašitovová (Zdroj: Foto: VKontakte)

MARIUPOĽ - Pri víkendovom ostreľovaní ukrajinského prístavného mesta Mariupoľ zahynula žena, ktorá sama žiadala Putina, aby na Ukrajinu vyslal ruské vojská. Našli ju mŕtvu na ulici, želanie sa jej stalo osudným.

Jednou z obetí víkendovej streľby v Mariupole je aj Olga Abdurašitovová, ktorá je známa tým, že prostredníctvom sociálnej siete vyzývala ruského prezidenta Vladimira Putina, aby poslal na Ukrajinu ruské vojská.

Jej bezvládne telo našli na Kyjevskej ulici. Pravdepodobne išla na nákup, keď sa stala táto ulica a priľahlé Kyjevské námestie terčom brutálnej paľby z raketometov BM-21 Gradulice. Ako informuje ukrajinský server Cenzor, nebohou je žena, ktorá v júni minulého roku na sociálnej sieti VKontakte vyzývala prostredníctvom nenávistného odkazu voči všetkému ukrajinskému ruského prezidenta Putina na intervenciu na Ukrajine

Informácie zatiaľ nie sú oficiálne potvrdené, Olgin vek sa totiž nezhoduje s vekom na sociálnej sieti, tam je o desať rokov mladšia. Od víkendového ostreľovania sa však Olga na sieť už neprihlásila.
 
Ukrajinský server cituje blogera Fedora Kulikova, ktorý píše o symbolickej situácii. Olge sa splnilo, čo si priala. Do Mariupoľu dorazili separatisti s ruskými zbraňami. Muž na prípad upozornil ako prvý a zároveň varoval, aby si ľudia dávali pozor na to, čo si prajú.

víkendový útok v Mariupole

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu