Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mária Kukučová sa v španielskej väznici pobila: Konflikt s drogovou dílerkou z Mexika, tu je dôvod!

Slovenka Mária Kukučová je v Španielsku obvinená z vraždy svojho expriateľa
Slovenka Mária Kukučová je v Španielsku obvinená z vraždy svojho expriateľa (Zdroj: FB, Tv Markíza)

MALAGA - O poriadny rozruch sa v španielskej väznici postarala slovenská modelka Mária Kukučová, ktorá je obvinená z vraždy svojho expriateľa, britského milionára Andrewa Busha. Dostala sa totiž do sporu s drogovou dílerkou z Mexika, ktorá jej údajne ukradla minisukňu. Medzi ženami sa strhla hádka a facky lietali hlava-nehlava. Ženská väznica je teraz rozdelená na dva tábory. Ten, ktorý zastáva Slovenku a ten, ktorý Mexičanku.

V ženskej väznici s maximálnym stupňom stráženia Alhaurin de la Torre, ktorá je neďaleko Malagy, vypukla poriadna hádka. Mária Kukučová (25) dostala ranu do tváre po tom, čo obvinila drogovú priekupníčku z Mexika z toho, že jej ukradla obľúbenú minisukňu. Malo sa tak stať vo väzenskej telocvični.

"Obe ženy sa teraz nenávidia," povedal jeden z kompetentných pre britský denník Daily Mail a dodal: "Problémy začali preto, lebo Kukučová obvinila Guadalupe z toho, že jej zmizla obľúbená sukňa."

Obe ženy považujú za najkrajšie väzenkyne. Mária s Guadalupe si doslova skočili do vlasov. Slovenka dostala poriadnu facku. Druhá kopanec do chrbta. Väzenskí šéfovia sa obávajú, že sa im situácia vymkne z rúk, pretože ženy vo väznici sa po incidente rozdelili na dva tábory. Rómske väzenkyne podporujú Slovenku, ženy z Latinskej Ameriky Mexičanku. Personál väznice dostal príkaz, aby obe obvinené sledoval, pretože aj keď sa nikto vážne nezranil, konflikt nemusí mať rovnaký priebeh, keby vypukol opäť. 

Obe ženy dostali trest a skončili na samotke.

Prípad smrti britského milionára

V apríli minulého roka spustila španielska polícia pátranie po slovenskej modelke v súvislosti s  vraždou britského milionára, obchodníka so zlatom a zlatníka Andrewa Busha (†48). Našli ho mŕtveho v jeho španielskej vile na pobreží Costa del Sol. Mal prestrelenú hlavu a vrah podľa svedkov ušiel na jednom z jeho luxusných áut, vedľa tela našli aj pištoľ.

Mária Kukučová bola jeho bývalá priateľka. Podľa polície mala na Busha a jeho novú milenku čakať v jeho vile, a potom ju svedkovia videli odchádzať z miesta činu na Bushovom Hummeri. Slovenka sa pár dní po prepuknutí kauzy sama prihlásila na polícii na Slovensku. Vzali ju do väzby, neskôr vydali do Španielska, kde ju obvinili z vraždy. Po dokázaní viny jej hrozí trest odňatia slobody na 15 rokov. Andrewa pochovala jeho rodina v Španielsku v júni minulého roka po tom, čo sudca odmietol vydať jeho telo do Británie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu