Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálna vražda tehotnej Marie (†19): Otec nenarodeného dieťatka ju bodal do brucha a podpálil!

Mariu brutálne zavraždili v berlínskom lesíku Zobraziť galériu (2)
Mariu brutálne zavraždili v berlínskom lesíku (Zdroj: Foto: berliner-kurier.de )

BERLÍN - Brutálny prípad násilia otriasa celým Nemeckom. V berlínskom lesíku našli telo mladej 19-ročnej Marie. Vrahovia ju najprv dvakrát bodli do tehotenského bruška, poliali benzínom a zapálili. Podľa polície jedným z útočníkov bol jej priateľ, otec dieťatka.

Upozornenie. Obsah nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Zohavené telo našiel v lesíku muž, ktorý tam bol na prechádzke so psom. Okamžite zalarmoval políciu. Obyvatelia Berlína sú v šoku, z brutálneho činu sa nevedia spamätať. 

Podľa polície otrasný skutok spáchali dvaja mladíci. Zatiaľ nie je známe, či dievčinu do lesa vylákali, alebo s nimi šla dobrovoľne. Jeden z mužov bol Mariin priateľ Eren, budúci otec dieťatka. V lesíku sa zrejme pohádali.

Ako informuje berliner-kurier.de, na Mariu muži zaútočili. Surovo ju dvakrát bodli do bruška s cieľom usmrtiť bábätko. Následne jeden z mužov zobral kanister s horľavinou, polial mladú ženu a zapálil. Maria po tom, čo ju bodli do bruška, stratila vedomie, no keď ju zapálili, zrejme ešte žila. Pri pitve totiž našli v jej pľúcach dymové čiastočky, čo dokazuje, že sa musela nadýchnuť.

Bola to veľká láska

Brutálna vražda tehotnej Marie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: berliner-kurier.de )

 

 

Maria a Eren sa do seba zaľúbili ešte v roku 2012. Lásku si užívali do vtedy, do kedy dievčina nezistila, že je tehotná. Jej 20-ročný priateľ veľmi zúril, dieťa nechcel.

 

Priateľku tlačil do interrupcie, Maria to odmietala. Bola nešťastná a na internete sa zverila so svojimi pocitmi: „Prajem si, aby si cítil to, čo ja. A aby som bola ja taká chladná ako ty. Tvoje srdce by vykrvácalo tak, ako teraz moje.“

 

 

 

Vražda kvôli dieťatku a viere

Podľa nemeckých médií práve tehotenstvo bolo dôvodom brutálnej vraždy. Budúca mamička si dieťatko chcela nechať, odmietala potrat, do ktorého ju jej priateľ nútil. Pravdepodobne kvôli svojej viere sa domnieval, že to poškodzuje jeho česť. Mladíci sa Marii kvôli druhému stavu vyhrážali smrťou, ona sa obrátila aj na políciu, no už jej nedokázali pomôcť. Ako povedali Mariini kamaráti, nepomohol jej ani sľub, ktorý dala priateľovi, a to, že konvertuje na islam.

Vrahovia po brutálnom skutku v lesíku počkali, kým telo dohorí, prikryli ho konármi a odišli. Zmrzačené ho našli v piatok, polícia vypátrala priateľa nebohej, ktorý sa k otrasnému skutku priznal.

 

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu