Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO bitky na pražskej zastávke: Šestica agresorov napadla dvoch 19-ročných mladíkov!

Bitka v Prahe
Bitka v Prahe (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Od polovice januára prešetrujú českí kriminalisti prípad lúpežného prepadnutia. Partia šiestich mladíkov na zastávke brutálne napadla dvojicu chlapcov, ktorí čakali na autobus. Incident zaznamenali bezpečnostné kamery.

Sedemnásteho januára krátko pred druhou hodinou ráno sa vybrali dvaja devätnásťroční mladíci cestovať nočným spojom. Postavili sa na ulicu Na Pankráci na zastávku nočného autobusu Vyšehrad. Na mieste v tom čase už postávala partia mladíkov vo veku od pätnásť do sedemnásť rokov. Ako informuje Policejní deník, partia začala takmer okamžite dvojicu chlapcov atakovať najprv verbálne, neskôr aj fyzicky.

Mladíci zaútočili päsťami a dvojici zasadili rany do tváre. Jeden z napadnutých preto spadol na zem. Agresori do neho začali bezhlavo kopať. Jeden z útočníkov mu pri tom vytiahol z vrecka nohavíc peňaženku, kde mal poškodený niekoľko českých stokorunáčok a doklady.  

Partia sa následne dala na útek. Útok zaznamenali bezpečnostné kamery.  Českí kriminalisti intenzívne pracujú na stotožnení a dolapení šestice mladíkov.

Bitka v Prahe


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu