Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Príbeh ako z rozprávky: Felix (25) neuveriteľným spôsobom zarába milióny a randí s kráskou!

Štastný a navyše bohatý párik: Felix a Marzia. Zobraziť galériu (5)
Štastný a navyše bohatý párik: Felix a Marzia. (Zdroj: youtube, instagram)

BRIGHTON - Väčšine Slovákov asi meno Felix Kjellberg nepovie vôbec nič, no tí, ktorí majú v úmysle rýcho a relatívne ľahko zbohatnúť, by si z neho mohli zobrať príklad. Tento švédsky mladík bol totiž vyhlásený za minuloročného "Kráľa YouTube", jeho kanál má už viac ako 33 miliónov odberovateľov a na reklame zarobil 3,5 milióna eur. Navyše sa mu darí aj v osobnom živote. Po jeho boku stojí mladá talianska kráska s nemalými ambíciami, ktorá si na spomenutom videoportáli vytvorila taktiež veľmi slušné fanúšikovské zázemie.

Felix Kjellberg má iba 25 rokov, no podľa počtu odberateľov na jeho kanáli 'PewDiePie' to vyzerá, že ho poznajú naozaj po celom svete. 33 miliónov sa možno na prvý pohľad nezdá až tak veľa, ale keď si predstavíme, že je to viac ako má napríklad Maďarsko, Slovensko či jeho rodné Švédsko dohromady obyvateľov, zrazu sa nám môže toto číslo javiť v trochu inom svetle.

Za to, že už v takom mladom veku patrí medzi najpopulárnejšie a najvplyvnejšie osobnosti svojej generácie na sociálnych sieťach, však vďačí len sám sebe. Jeho rodičia, riaditelia obchodných spoločností, si vždy mysleli, že hranie počítačových hier ho nikam nedovedie. Felix sa preto rozhodol najprv študovať na univerzite priemyselné inžinierstvo, ale časom pochopil, že sa mu nechce venovať. A urobil správne. Začal radšej vytvárať videá s recenziami na hry a postupne dosiahol na YouTube nebývalý úspech. Hovorilo sa o ňom ako o internetovej senzácii.

Párik ako zo škatuľky.
Zobraziť galériu (5)
Párik ako zo škatuľky.  (Zdroj: youtube, instagram)

Internet mu však dopomohol nielen k peniazom, ale aj láske. Za dievčinou, ktorú poznal dosiaľ iba z videí, sa rozhodol z bláznivého popudu letieť až do Talianska. Rodičom vraj nechal iba odkaz na kuchynskej linke, že sa už viac nemôže starať o ich psa. Aby u nich mohol zostať bývať, kým nemá prácu, musel sa upísať dohode, že každý deň cez obed pôjde s domácim miláčikom na prechádzku.

Našťastie na letisku ho čakalo dievča, ktoré bolo ešte krajšie ako na videách a napokon slovo dalo slovo a dvojica začala tvoriť pár. To sa stalo ešte v roku 2011 a ako povedal Felix, celú túto udalosť považuje za najbláznivejší čin vo svojom živote. S Marziou Bisogninovou (22) sú spolu už štyri roky. Najprv bývali vo Švédsku a neskôr sa presťahovali do britského Brightonu. Ani jednému z nich však sláva do hlavy nestúpla.

Videá na internete ukazujú aj veci z ich súkromia.
Zobraziť galériu (5)
Videá na internete ukazujú aj veci z ich súkromia.  (Zdroj: youtube, instagram)

Príbeh ako z rozprávky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube, instagram)

Felix od minulého roka odmieta komunikovať s médiami a poskytovať rozhovory. Necíti sa byť žiadnou hviezdou a údajne by bol rád, keby jeho kanál na YouTube mal komornejší charakter. Marzia však nechce stáť v tieni svojho zatiaľ úspešnejšieho partnera a už má na svojom vlastnom kanáli 5 miliónov odberateľov. Častokrát zverejňuje videá z ich spoločného života a zároveň fušuje do módy. Veď propagácia oblečenia môže mať množstvo podôb.

Zarobiť veľké peniaze sa dá aj vlastnou hlavou.
Zobraziť galériu (5)
Zarobiť veľké peniaze sa dá aj vlastnou hlavou.  (Zdroj: youtube, instagram)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu