Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dievčina (21) prehovorila o strašnom tajomstve na FOTO: Rodičia boli ako pedofil Fritzl!

Lauren Kavanaugh krátko po vyslobodení a dnes Zobraziť galériu (6)
Lauren Kavanaugh krátko po vyslobodení a dnes (Zdroj: YouTube)

DALLAS - Lauren bola päť rokov mučená a znásilňovaná svojou matkou a nevlastným otcom. Keď mala len tri roky, zvrátený pár sa rozhodol, že z dievčatka urobí svoje „malé tajomstvo“. Zavreli ho do úzkeho šatníka a nechali hladovať päť rokov, aby sa stalo ich bezmocným sexuálnym otrokom.

Zneužívanie Lauren Kavanaugh je ako vystrihnuté z príbehu o zvrhlíkovi Josefovo Fritzlovi. Od svojich troch rokov žila dievčina v šatníku bez toho, aby bolo niekomu niečo podozrivé, päť rokov. Keď ju ako osemročnú vyslobodili, vážila ako dvojročné dieťa, pretože v tmavej malej miestnosti neustále hladovala. Paradoxné je, že psychopatickí rodičia vychovávali jej ďalších súrodencov relatívne normálne.

Do troch rokov vyrastala Lauren ako iné deti
Zobraziť galériu (6)
Do troch rokov vyrastala Lauren ako iné deti  (Zdroj: YouTube)

Na slobodu sa Lauren dostala vďaka susedovi, ktorý mal podozrenie na nekalé praktiky manželov. Lauren totiž vynášali zo šatníka, keď ju chceli sexuálne zneužiť alebo mučiť. „Malé tajomstvo“, ktoré rodičia ukrývali v izbe, vyvolalo v očiach verejnosti hororové zdesenie. Telo dievčatka bolo kosť a koža a jej orgány sotva pracovali.

Keď osemročné dievčatko našli, vážilo ako dvojročné dieťa
Zobraziť galériu (6)
Keď osemročné dievčatko našli, vážilo ako dvojročné dieťa  (Zdroj: YouTube)

Z Lauren je dnes študentka, ktorá statočne hovorí o svojom utrpení verejne, aby ostatné obete sexuálneho zneužívania motivovala k sebaobrane a sile vzoprieť sa. „Nebola tam žiadna voda ani jedlo, iba tma,“ spomína na roky utrpenia Lauren. Hoci to niekedy vyzeralo, že mama ju chce dostať von zo šatníka, nikdy tak neurobila. Rodičia ju vyťahovali len vtedy, keď ju chceli znásilniť. „Aby prehlušili môj krik, púšťali nahlas country hudbu.“ Po hodinách zneužívania ju strčili opäť do šatníka, kde ležala zviazaná na zemi v agónii. „Koberec bol premočený a ja som ležala pod tenkou mokrou dekou,“ hovorí Lauren, ktorá päť rokov pobývala v smradľavom a špinavom úzkom brlohu.

V šatníku ležala hodiny a dni zviazaná na zemi
Zobraziť galériu (6)
V šatníku ležala hodiny a dni zviazaná na zemi  (Zdroj: YouTube)

Zarážajúce je, že kým ona bola uväznená v šatníku, jej súrodenci boli vychovávaní na slobode. Počula, ako sa vonku hrajú, počula ich krik a smiech. Lauren si pamätá, ako jej raz mama priniesla misku s cestovinami a syrom, položila ju pred ňu a dovolila jej začať jesť. Vzápätí však musela každé sústo vypľuť.

Dievčina (21) prehovorila o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Záchrana prišla až v roku 2001, keď Laureniných rodičov zatkla polícia a ona sa dostala do náhradnej starostlivosti. Bola však na nižšej vývinovej úrovni, ako ostatné deti a nevedela sa dokonca ani hrať s hračkami. „Prvýkrát som videla trávu, keď mi bolo osem a bála som sa vtedy, že sa mi zahryzne do nohy. Keď ma chceli okúpať, myslela som si, že ma idú utopiť,“ vypovedá dievčina.

Lauren je dnes študentkou a rada by bola v budúcnosti psychologičkou a pomáhala ľuďom, ktorí sa ocitli v podobnej situácii ako ona. Jej matku a nevlastného otca v roku 2002 uväznili  a odsúdili na doživotie, uviedol Mirror.

Lauren sa dnes túži stať psychologičkou
Zobraziť galériu (6)
Lauren sa dnes túži stať psychologičkou  (Zdroj: YouTube)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu