Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Top trapasy politikov v roku 2014: Zemanova ku*va, Putinov vtip a útok na Clintonovú!

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vo svetovej politike sa diali veľké veci! A nechýbali ani trapasy. Tie sa nestávajú len našim politikom, ale aj svetovým lídrom. Pozrite si výber najväčších prešľapov, škandálov či trapasov svetových politikov!

Zemanova ku*da a ku*va

Český prezident Miloš Zeman to poriadne prehnal! V priamom prenose sa neudržal a nadával ako v krčme tretej cenovej skupiny. Počas toho, ako sa vyjadroval o ruskej punkovej skupine Pussy riot, lietala kunda za kundou. Vláda zas podľa neho sku*vila zákon. Zeman v programe Hovory z Lán ostro kritizoval napríklad prístup koalície ohľadom služobného zákona. "Vláda podľa môjho názoru doteraz vo svojom konaní učinila jednu základnú chybu, keď podľahla pánovi Kalouskovi a sku*vila služobný zákon," povedal. Vulgarizmy použil tiež na adresu ruskej skupiny Pussy Riot pri preklade ich názvu do češtiny a pri hodnotení ich textov.

Na otázky moderátora Pokorného použil vulgarizmy pretože ich používa aj predseda TOP 09 Karel Schwarzenberg. "Pražská kaviareň má rada pána Schwarzenberga, tak som sa chcel vlízať do priazne pražskej kaviarne," povedal Zeman.

Vajíčkami proti Zemanovi

Tisíce Čechov vyšli do ulíc, aby v deň výročia Nežnej revolúcie dali najavo nespokojnosť s prezidentom Milošom Zemanom. S červenými kartami mávajú na znak toho, aby odstúpil. Podľa nich je hanbou. Na protest proti prezidentovi Milošovi Zemanovi dorazilo na pražskú Národnú triedu odhadom niekoľko tisíc ľudí. Nesú so sebou symbolické červené karty a skandujú heslá ako "Miloše do koše", "Ani Milouše ani Miloše" a vyzvali prezidenta k abdikácii. Poobede sa vydajú v prievode z Betlémského námestia na Pražský hrad. Počas prejavu na Zemana ľudia hádzali vajíčka a vykrikovali na neho "Zemane odstup!" Ten na to zareagoval: "Nebojím sa vás, ako som sa nebál pred 25 rokmi".

Putinov nechutný vtip

Iba pred pár dňami sa prihováral k národu ruský prezident Vladimir Putin. Reagoval na pád ekonomiky spôsobený pádom cien ropy a európskymi sankciami. Po jeho prejave sa ho novinári pýtali otázky na rôzne témy. K slovu sa dostal aj muž, ktorý prekonal 2 mŕtvice. Opýtal sa ho na alkohol, Putin mu vzápätí odvteil, že vyzerá ako opitý. Prešľap v ostro sledovanom prejave prienisli všetky svetové médiá.

Žuravski v smetnom koši

Kontroverzného ukrajinského poslanca Vitalija Žuravského v utorok priamo pred parlamentom v Kyjeve rozhnevaný dav hodil do odpadkového koša.

O incidente, ktorý je zachytený aj na amatérskom videozázname, v stredu informuje portál britského denníka Daily Mail. Žuravský sa očividne z koša plného odpadkov nevedel dostať a demonštranti po ňom následne hodili aj pneumatiku, ktorá ho zasiahla do hlavy.

Sekretárka z úradu vlády sa chválila aktami

Zamestnankyňa personálneho oddelenia švajčiarskej federálnej vlády sa na Twitteri poriadne odhalila! Zverejnila tam fotky, ktoré odkrývajú viac ako tamojšie úrady povoľujú. Oveľa viac, pretože je na nich vidieť prsia a iné intímnosti, ktoré hraničia s povolaním striptérky.

Žena mala na Twitteri okolo 11-tisíc fanúšikov. Určite vedeli, prečo sa ju oplatí sledovať. Zavesila tam doslova tvrdé akty a obrázky, kde si užíva odhaľovanie svojich prsníkov.

Útok na Hillary Clintonovú

Hillary Clintonová sa počas prejavu v Las Vegas dostala pod menší tlak. Len tak tak sa uhla letiacej topánke, ktorú po nej hodila nahnevaná žena. Bývalá americká prvá dáma a ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová (66) sa dostala počas svojho aprílového prejavu v Las Vegas pod paľbu nespokojnej ženy. Clintonová to však zvládla. Nielenže ju topánka minula, ale ešte si aj zavtipkovala. Konferencia sa týkala recyklácie odpadu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu