Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nechutné FOTO odhalilo zvrátenú záľubu zdravotnej sestry: Takto kántrila otravných pacientov!

Daniela chcela mať fotky s mŕtvymi Zobraziť galériu (4)
Daniela chcela mať fotky s mŕtvymi (Zdroj: YouTube)

LUGO - Talianka Daniela Poggiali mala s chorými pacientmi beštiálne plány. Počas jej služieb zahynulo záhadným spôsobom 38 ľudí a teraz na ňu padajú usvedčujúce dôkazy z diabolských činov. Pitvy v ich telách odhalili jed!

Taliansko šokoval škandál, z ktorého sa len tak nespamätá. Vyzerá to tak, že zdravotná sestra Daniela Poggiali má svedomí desiatky nevysvetlených úmrtí počas svojich služieb. Bezvládnych pacientov podľa prokurátorov očkovala smrtiacou injekciou so smrteľným množstvom draslíka. Ide o veľmi účinný jed, ktorý je po 48 hodinách v tele veľmi ťažké odhaliť.

V tejto talianskej nemocnici sestra pracovala
Zobraziť galériu (4)
V tejto talianskej nemocnici sestra pracovala  (Zdroj: YouTube)

Sestra mala konať pre vlastné potešenie až do chvíle, kým nevzbudila podozrenie. V tele 78-ročnej ženy, o ktorú sa starala, našli pri pitve abnormálne hladiny chloridu draselného.  Je to zlúčenina používaná v smrtiacich injekciách pri popravách väzňov v USA.

Danielu minulý mesiac zatkli
Zobraziť galériu (4)
Danielu minulý mesiac zatkli  (Zdroj: YouTube)

Talianska zdravotníčka bola zatknutá minulý mesiac, ale desivé fotografie, na ktorých sa škerí nad telami mŕtvych pacientov, unikli na verejnosť až teraz. Fotografie mala v januári zhotoviť jej kolegyňa v nemocnici, kde obe pracovali. Podľa jej slov prežívala Poggiali pri fotení zvláštnu eufóriu a zámerne chcela, aby pacienti na fotkách boli ako mŕtvi. „Bola veľmi pomstychtivá a je som sa bála povedať nie. Bola schopná dávať pacientom preháňadlá, aby sestry, ktoré sa s ňou striedali, mali veľmi ťažkú službu,“ povedala kolegyňa vrahyne. Daniela Poggiali naďalej popiera obvinenia, že by sa fotila s mŕtvymi pacientmi a tvrdí, že ľudia na fotkách boli nažive. Informácie priniesol denník Daily Mail.

Zvrátená fotografia Daniely s otvorenými ústami pri mŕtvom pacientovi
Zobraziť galériu (4)
Zvrátená fotografia Daniely s otvorenými ústami pri mŕtvom pacientovi  (Zdroj: YouTube)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu