Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mama nebohej Elišky (†9) prešla peklom opäť: Dostala list s podrobným opisom beštiálneho činu!

Nebohá Eliška so svojou mamkou
Nebohá Eliška so svojou mamkou (Zdroj: Foto: Facebook)

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ – Od smrti malej Elišky ubehli už dva mesiace. S odchodom malého anjelika sa však rodina len ťažko vyrovnáva. Jej nešťastná mama musela prejsť celým peklom nanovo. Od polície dostala dokumenty, v ktorých je brutálny čin jej bratranca Romana Kalužíka podrobne opísaný.

So stratou milovaného dieťaťa sa rodič azda nikdy nevyrovná. Začiatkom novembra dostala Eliškina mama od policajtov list, kde je beštiálny incident podrobne popísaný. Jej zármutok to ešte viac prehĺbilo. Podľa statusu, ktorý zverejnila na sociálnej sieti, musela prejsť peklom opäť. "Dnes mi prišli papiere... A tam je tá udalosť popísaná... Ani nevieš, ako strašne ma to bolí, že toto ona musela prežiť. Najradšej by som sa okamžite zavesila za to, že som tomu nedokázala zabrániť," napísala jednej kamarátke a citoval ju český Blesk.   
 
"Som ako kafemlejnek, ale... Je to tak nespravodlivé... Prečo ona ?? Môj smejko, anjelik, princezná ...," znie posledný odkaz.

Bezvládne telíčko 9-ročnej Elišky našli v stredu 11. septembra popoludní, približne kilometer od bydliska medzi balmi slamy po rozsiahlej policajnej pátracej akcii, do ktorej sa zapojili aj obyvatelia Klášterca nad Ohří. Polícia krátko na to zadržala podozrivého Romana, ktorý sa k otrasnému skutku priznal. Momentálne je vo väzbe, za vraždu a znásilnenie maloletej mu hrozí až výnimočný trest, teda doživotie. Vyšetrovanie stále prebieha, ukončené by malo byť koncom tohto alebo začiatkom budúceho roka. Potom sa prípad dostane pred súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu