Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Partia sa v Prahe lúčila so slobodou, záver ako z filmu: Chľast, drogy a ráno to prišlo!

Karl Law Zobraziť galériu (4)
Karl Law (Zdroj: Foto: Facebook)

PRAHA – Kamaráti z Anglicka sa vybrali do Prahy, aby spoločne oslávili rozlúčku so slobodou jedného z nich. Zo svadby však nič nebude. Karl Leonard Law z Británie, bratranec budúceho ženícha, totiž v centre Prahy zmizol a nikto nevie, kde môže byť. Od nedele po ňom pátra polícia. Kamaráti sú zúfalí a muža hľadajú po celom meste a okolí, dokonca zriadili na sociálnej sieti stránku so žiadosťou o pomoc. Karlova rodina obviňuje českú políciu, že muža nehľadajú dostatočne intenzívne.

Nezvestný Brit v piatok popíjal v centre Prahy s príbuznými a kamarátmi. Počas toho, ako sa v noci skupinka mužov presúvala, rozdelili sa. Karl Law sa z nepochopiteľného dôvodu odčlenil a od vtedy o ňom priatelia nič nepočuli. Kamaráti si sprvu mysleli, že sa vrátil do hotela Na Florenci, kde boli ubytovaní. Keď sa však nedostavil ani na letisko v čase, keď sa mali vrátiť domov, zalarmovali políciu.

Naposledy ho ostatní videli pred barom Maxim ma Melantrichovej ulici. Pátranie po mužovi potvrdila aj česká polícia. Kamaráti Karla hľadajú aj prostredníctvom sociálnej sieti. „Please help find Karl law in Prague“ Prosíme, pomôžte nájsť Karla v Prahe, stojí na Facebooku.

Partia sa v Prahe
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Ako informuje Tv Nova, Karl sa mal domov vrátiť na pondelkovú oslavu narodenín svojho trojročného synčeka. Jeho kamarátov desí práve tento fakt, pretože všetci svorne hovoria, že svoju rodinu má veľmi rád a oslavu by si rozhodne nenechal ujsť.

Partia sa v Prahe
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Prípad okolo nezvestného muža sa však zamotáva. Jeho rodina obviňuje českú políciu, že nekoná intenzívne. Voči tomu sa však muži zákona výrazne ohradili. "Proti tomu, že by pražskí policajti akokoľvek nespolupracovali s rodinou, alebo dokonca po nezvestnom nepátrali, sa musíme dôrazne ohradiť," uviedol vo vyhlásení hovorca pražskej polície Tomáš Hulan. Citujú ho české aj britské médiá. "Kriminalisti prvého policajného obvodu robia maximum, aby tohto muža vypátrali v čo najkratšom čase," podotkol.

Popíjanie a drogy

Podľa vyjadrení polície majú muži zákona sťaženú úlohu, pretože výpovede Britov, kedy a kde naposledy Karla videli, sa výrazne líšia. Dodnes sa na presnom mieste nezhodli. Muž bol videný niekoľkokrát, na rôznych miestach a zakaždým pôsobil opito a zmätene. Niekoľko dní nepretržite pil alkohol a konzumoval drogy. "Túto skutočnosť ale oznamovatelia pri podaní oznámenia o stratení pražským policajtom nepovedali. Pritom ale ide o veľmi podstatnú vec, ktorú sa kriminalisti dozvedeli až následne od svojich britských kolegov," citujú Hulana české médiá.

Partia sa v Prahe
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Karl Law sa živí stavebníctvom, žije s priateľkou, s ktorou vychováva syna. Podľa českej polície je vysoký 179 až 180 centimetrov, strednej postavy a má plavé vlasy.

"Pili sme celý deň. Nikto z nás ale nebol sťatý pod obraz," priznal Karlov kamarát Steve Stock. Ako povedal, večer pred tým Karlovi trvalo dve hodiny, kým našiel ich hotel a prišiel do neho, preto sa sprvu jeho zmiznutím netrápili.  

Rozlúčky so slobodu sa zúčastnilo 13 Britov. Brat nezvestného a traja kamaráti ostali v Prahe naďalej, domov neodleteli. Na ďalší pobyt sa im zložili priatelia z Anglicka. Muža hľadajú, kde sa len dá, vylepujú plagáty s jeho fotografiou, zatiaľ, žiaľ, bezvýsledne.  
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu