Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Streľba šialenca s kalašnikovom v nočnom klube: Dnes všetci zomriete!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ATÉNY - Najmenej 11 ľudí utrpelo dnes v gréckom Pireu zranenia, keď tam hosť nočného podniku začal strieľať okolo seba. Traja zo zranených sú vo vážnom stave, informovali policajné zdroje.

Jedna z očitých svedkýň streľby, ku ktorej došlo v skorých ranných hodinách v nočnom podniku neďaleko niekdajšieho rybárskeho prístavu, uviedla, že počula i výkrik: Dnes všetci zomriete.

Páchateľ vraj klub navštívil už v priebehu uplynulej noci, nesprával sa podozrivo, zaplatil a zariadenie opustil. Po asi 15 minútach sa však vrátil s kalašnikovom v rukách a začal strieľať, pričom podľa médií zranil až 15 osôb.

Polícii sa údajne podarilo strelca identifikovať s pomocou fotografií z party, dejiskom ktorej bol nočný podnik, ako aj amatérskeho videozáznamu jedného z hostí a záznamov bezpečnostných kamier. Nejde vraj o páchateľa, ktorý by bol polícii neznámy. Jeho meno sa spája s viacerými prestrelkami v centre Atén z uplynulých týždňov, pri ktorých vyhasol jeden život. Polícia však ani tieto informácie, ani ďalšie podrobnosti o kriminálnom profile páchateľa nekomentovala s odvolaním sa na prebiehajúce vyšetrovanie. Motív streľby tak zostáva predbežne nejasný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu