Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledné FOTO matky posadnutej diablom: Pár sekúnd po vražde vlastných detí!

Fiona po otrasnom čine Zobraziť galériu (3)
Fiona po otrasnom čine (Zdroj: Foto: Facebook, Polícia)

SUFFOLK - V zúfalstve spáchala neskutočný čin. Škandalózny prípad otriasol celou Britániou. Fiona Andersonová (†23) z anglického Suffolku neuniesla, že sa s ňou rozišiel muž kvôli inej žene. Utopila ich spoločné tri detičky (†3, 2, 11 mes.) a nakoniec sa sama zabila. Bola tehotná so štvrtým dieťatkom.

Fiona mala tri krásne zdravé detičky Levinu († 3), Addyho (†2) a jedenásťmesačného Kydena. Bála sa, že jej ich sociálka po rozchode s priateľom odoberie, tak zobrala ich osudy do vlastných rúk. Partner ju nechal kvôli inej žene. Keď jej oznámil, že sa s ňou rozchádza, v návale zlosti ho pobodala. Polícii po incidente tvrdila, že Craiga McLellana napadol niekto na ulici.

Posledné FOTO matky posadnutej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

O matku troch detí sa v minulosti sociálka zaujímala. Aby predišla prípadnému odobratiu jej detí, spáchala otrasný skutok. Všetky tri detičky utopila vo vani. Na ich telíčka potom napísala „Milujem ťa“ a naružovanými ústami ich pobozkala na čielka. Detičky uložila do postele spolu s ich obľúbenými medvedíkmi. 

Fiona Andersonová
Zobraziť galériu (3)
Fiona Andersonová  (Zdroj: Foto: Facebook, Polícia)

Posledné FOTO matky posadnutej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Polícia)

Ako informuje denník Mirror, na steny v byte potom napísala odkazy, jedným z nich bol: „Milujem ich a udržím ich v bezpečí." Po desivom čine sa vybrala za Craigom, aby mu oznámila, že svoje deti už viac neuvidí. Neskôr ju videli prechádzať sa po meste, akoby bola bez duše. Následne tehotná žena vyskočila z okna a zabila seba aj nenarodené dieťatko. Fiona bola presvedčená, že deti patria k matke a nikdy ich nechcela opustiť, povedal po nešťastí Craig.
 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu