Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Okoloidúci zavolali na mladú vodičku policajtov: Keď ju zastavili, skoro im oči vypadli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Profimedia)

DĚČÍN – Toto sa často nevidí. Všímavý občan v českom Děčíne nahlásil mestským policajtom nezvyčajný prípad. Po meste spozoroval jazdiť za volantom úplne nahú ženu. Muži zákona sympatickú vodičku (31) skontrolovali, povedala im, že obliecť sa nezabudla, len sa jednoducho stavila.

Nahú ženu v modrom aute opel muž spozoroval v nedeľu po šiestej večer. "Oznámil, že vodička je vyzlečená a zrejme v podnapitom stave," povedal pre idens.cz zástupca veliteľa děčínskej mestskej polície Tomáš Pavlík.

Hliadka auto zastavila, za volantom sedela úplne nahá tridsaťjedenročná žena. "Na sebe naozaj nemala vôbec nič. Rozhodne ale poprela, že by pred jazdou pila alkohol. To potom preukázala aj dychová skúška," doplnil Pavlík.

Strážnikov samozrejme zaujímalo, prečo jazdí po meste nahá. Pokojným hlasom im odpovedala, že sa jednoducho stavila s kamarátkou. Ako policajný hovorca doplnil, počas rozhovoru so strážnikmi sa vôbec nehanbila. Preukázala svoju totožnosť a normálne spolupracovala. Hliadka jej potom odporučila, nech nabudúce riadi radšej oblečená, aby toľko nepútala pozornosť. Policajti záležitosť ďalej neriešili. Vodička sa rozlúčila a odišla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu