Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivý príbeh rozzúri každého: Chlapček (†5) zomrel strašnou smrťou v tomto bordeli!

Chlapec si takých otrasných rodičov rozhodne nezaslúžil Zobraziť galériu (3)
Chlapec si takých otrasných rodičov rozhodne nezaslúžil (Zdroj: Australian Police)

MELBOURNE - Múdri ľudia dávno vedia, že bohatstvo neznamená, že človek je aj dobrý a slušný. Dôkazom je otec iba päťročného chlapčeka, ktorý zomrel, keď si poranil nohu na konzerve od žrádla pre mačky. V dome bol totiž taký humus, že chlapec sa nakazil zrejme tetanom alebo botulizmom. Ťažko to pochopiť, keďže otec zarábal v prepočte okolo 125-tisíc eur ročne!

Chlapček zomrel v roku 2012, vážil v tom čase 19 kilogramov. V prostredí, v ktorom žil, našla polícia špinavý riad posiaty hnilobou, skazené potraviny, plesne, výkaly a zničený nábytok. Asi 40-ročný otec na súde tvrdil, že nechal svoje deti žiť v špine, lebo sa bál, že im jeho duševne chorá manželka ublíži. Podľa právnika sa tým totiž vyhrážala.

Chlapček si takých otrasných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Australian Police)

Otca súdili najmä pre to, že neurobil nič, aby svojím deťom pomohol. Na matrike dokonca nemali ani záznam o tom, že by sa chlapček narodil. Otec zároveň polícii povedal, že sa necíti za smrť syna zodpovedný a že deťom s manželkou venovali veľkú časť svojho života. Matka, alkoholička, zomrela na zlyhanie orgánov začiatkom tohto mesiaca. Vysvitlo, že s duševným zdravím mal problémy aj otec. Ten teraz čaká na rozhodnutie súdu v tomto otrasnom prípade.

Chlapček si takých otrasných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Australian Police)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu