Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžerka (†16) zomrela od strachu: V strašidelnom zámku dostala infarkt!

Christian sa narodila s vrodenou vadou Zobraziť galériu (3)
Christian sa narodila s vrodenou vadou (Zdroj: Facebook)

MIDDLETOWN - Christian Faith Benge pri zábavnej návšteve strašidelného parku v Middletowne netušila, že v jeho temných chodbách sa ukrýva smrť...

Podľa oficiálneho vyjadrenia úradov 16-ročné dievča zomrelo počas návštevy halloweenskych atrakcií v dome hrôzy. Toto tvrdenie však musí ešte potvrdiť pitva. Park Land of Illusion je vybavený štyrmi obrovskými strašidelnými domami a cestou hrôzy. Takisto je plný živých strašidiel a šialencov. „Dostala sa do polovice parku, keď skolabovala,“ uviedla pre ABC 5 News Christianina babička. Na atrakcii bola aj s členmi rodiny a priateľmi.

Tínedžerka (†16) zomrela od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Mama dievčiny vysvetlila, že jej dcéra sa narodila s vrodenou chybou bránice, vďaka čomu sa Christianine pľúca nevyvinuli normálne. Ihneď po kolapse sa ju pokúšala resuscitovať až do príchodu záchranárov, ale márne. Jej srdce pretlak emócií neunieslo.

Vďaka viere v Boha však Christianina mama verí, že dcéra je už „doma“. „Verím Bohu, že má dokonalý plán,“ dodala. Christian bola práve v druhom ročníku strednej školy a takisto spievala v gospelovom zbore. Jej prarodičia ju opísali ako veľmi jemnú a milú dievčinu, ktorá silno verila v Boha. „Nenašli by ste lepšie dieťa, ako bola ona,“ opísal ju jej dedko Ernest Benge.

Tínedžerka (†16) zomrela od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Christian mala vrodenú vadu a narodila sa s veľmi malou šancou na život. Žila len s polovicou pľúc a niekedy mala problémy s dýchaním. Napriek tomu však jej smrť rodinu zaskočila. Podľa lekárov bola časť Christianinho srdca štyrikrát väčšia ako je normálne. „Hovorili, že je ako časovaná bomba,“ povedala Christianina babička Betty. Informáciu priniesol denník Daily Mail.

Zomrela od strachu

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu