Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na tínedžera (15) sa na párty vrhlo päť mladíkov: Takmer ho znásilnili na smrť!

Miller, Jones a Perry
Miller, Jones a Perry (Zdroj: Christian County Jail)

HOPKINSVILLE - Päť mladíkov z Kentucky bolo obvinených z brutálneho útoku na svojho rovesníka, ktorý si navyše nahrali na mobilný telefón a následne zdieľali. Obeť utrpela ťažké zranenia aj šok, z ktorého sa možno nikdy nespamätá.

K nechutnému incidentu došlo v štáte Kentucky predminulý víkend. Päťnásťročného chlapca napadla na párty skupina výrastkov - Tyler Perry (19), Dayton Ross Jones (20), Samuel Miller (18) a ďalší dvaja sedemnásťroční tínedžeri, ktorých meno nebolo z dôvodu ich maloletosti zverejnené. Mladíka niekoľkokrát znásilnili a dobili. Utrpel ťažké zranenia a v kritickom stave bol prevezený do nemocnice.

Títo traja mladíci sa dopustili zverského činu
Zobraziť galériu (1)
Títo traja mladíci sa dopustili zverského činu  (Zdroj: Christian County Jail)

Traja z útočníkov boli obvinení z ťažkého sexuálneho napadnutia a propagácie sexuálneho násilia mladistvou osobou. Perry okrem toho čelí obvineniu z manipulácie s fyzickými dôkazmi a Jones a Miller obvineniu z distribúcie materiálu, ktorý zobrazuje sexuálny akt maloletej osoby. V prípade posledných troch menovaných sudca stanovil kauciu vo výške milión dolárov (780 tisíc eur) pre každého. Jonesa vylúčila Arkansaská štátna univerzita z golfového tímu. Informoval New York Daily News.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu