Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milenci sexovali v policajnom aute počas toho, ako ich viezli na záchytku: FOTO tesne po!

Heather a Travis
Heather a Travis (Zdroj: Foto: Daily Mail)

GILLETT– O poriadny rozruch medzi policajtmi sa postarali náruživí milenci. Dopravákovi sa zdalo podozrivé, že vozidlo sa náramne kolíše zo strany na stranu. Podišiel teda k nemu. V aute bol párik, ktorý následne policajt zatkol. Chcel ich predviesť na policajnú stanicu, s prekvapením však zistil, že mu v policajnom aute vášnivo sexujú.

Úsmevný zážitok má za sebou policajt z Wisconsinu. Večer zastavil auto, ktoré sa podozrivo kmitalo zo strany na stranu. Na prekvapenie zistil, že je v ňom užívajúci si, očividne podnapitý párik milencov. Heather Bastenová (29), ktorá riadila, sa nebránila a policajta sa nesnažila presvedčiť, že je triezva.   

Muž zákona však zistil, že žena nemá vodičák a jej priateľ  Travis Husnick (33) tiež. Mužovi vodičák odobrali. Policajt párik odprevadil na najbližšiu benzínku. Tam auto odstavili a milenci presadli do jeho služobného auta. Policajt dôvodil tým, že ich musí odviesť do nemocnice, aby vytriezveli.

Cestou ale zažil nepríjemný šok. Musel zastaviť, dvojica na zadnom sedadle začala totiž náruživo sexovať. "Počas cesty policajt Zahn uvidel, že si Travis ľahol na Heather. Žene vyleteli nohy k stropu. Vzápätí začala veľmi hlasno vzdychať," cituje denník Daily Mail policajnú správu.

Muž zákona vystúpil z auta a otvoril zadné dvere, uvidel súložiacich milencov. Travis mal nohavice pri členkoch a Heather vyhrnutú sukňu až ku krku, uvádza sa v policajnom zápise. Muž si za nemravnosť posedí vo väzení 90 dní a žena musí zaplatiť pokutu vo výške v prepočte okolo 900 eur.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu