Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Príčina záhadnej smrti krásnej Anety (†23) sa vyjasňuje: Je za tým nešťastná láska!

Aneta Zobraziť galériu (4)
Aneta (Zdroj: Foto: Facebook)

PRAHA – Českom otriasol prípad smrti krásnej Anety. Polícia tvrdí, že sa mladá žena sama dobodala na smrť. Jej blízki to ale razantne odmietajú. Nové fakty však hovoria o tom, že sa žena zavraždila kvôli nešťastnej láske. V osudnú noc bola otrávená drogou, no rodina sa domnieva, že jej ju niekto podstrčil.

Verzii, že by Aneta spáchala samovraždu, nechce nikto uveriť. Podľa všetkého je to ale pravda. Mladá žena sa vrátila pred nedávnom z Dominikánskej republiky, kde bola so svojím priateľom. V osudný večer sa stretla s kamarátkou a spoločne išli do baru. Ako informuje český denník Blesk, Anete sa po návrate zo zahraničia pravdepodobne stalo niečo, čo jej zlomilo psychiku. Rozišiel sa s ňou milovaný priateľ.

Po tom, čo mladá žena prišla v tragickú noc do bytu v pražských Letňanoch, kde bývala jej kamarátka, upadla podľa všetkého do depresií a začala si ubližovať. Nešťastiu sa usiloval zabrániť jej kamarát, ktorého v amoku tiež porezala. Na miesto dorazili záchranári a snažili sa Anetu zachrániť. Previezli ju do nemocnice, žiaľ, svojim zraneniam podľahla.   

Príčina záhadnej smrti krásnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"Aneta bola super dievča, dobrá, milá, bezproblémová, nefetovala. Ako každý mladý si ale sem tam párty niečím spríjemnila," povedal denníku jej blízky kamarát. Iní kamaráti ale povedali, že drogy nebrala. Ak niečo v sebe mala, muselo to byť prvýkrát a niekto ju omámil.

Príčina záhadnej smrti krásnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Rodičia mladej ženy o samovražde a drogách nechcú ani počuť. Tejto verzii neveria. Na polícii podali sťažnosť a telo nebohej je stále na pitve.  

Záhadná smrť a drogy

Minulú sobotu sa objavili informácie o smrti mladej ženy. Dobodaná mala byť siedmimi ranami nožom. Špekulovalo sa aj o mafii a vražde, no do prípadu vniesli svetlo výpovede ľudí, ktorí Anetu v osudný večer v bare videli a tiež jej blízki priatelia.

Podľa odborníkov existuje šanca, že rozchodom zdrvená žena si mohla pod vplyvom drog siahnuť na život. "Všeobecne toto dokáže urobiť u jedinca pod vplyvom alkoholu v podstate ktorákoľvek stimulačná droga. Vedie k tomu, že človek realizuje niečo, čo by normálne nerealizoval. Droga ho vlastne postrčí dopredu. A to ako v kladnom, tak aj v zápornom zmysle," povedal vedúci protidrogového centra Drop In Jiří Presl.

Aneta pracovala ako obchodná zástupkyňa v pekárni. Bola neterou jedného z majiteľov. K prípadu sa rodina nechce vyjadrovať. 

Príčina záhadnej smrti krásnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu