Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zvrhlý bankár zavraždil luxusnú poľskú prostitútku: Mŕtvolu prepašoval z hotela v kufri!

Bankár z hotela odišiel bez najmenšieho podozrenia Zobraziť galériu (6)
Bankár z hotela odišiel bez najmenšieho podozrenia (Zdroj: clublife.ch)

ZÜRICH – Prepychový hotel Dolder Grand v Zürichu čelí škandálu. Bohatý švajčiarsky bankár si jednu z izieb prenajal na vraždu luxusnej spoločníčky.

Solventný bankár Robert S. (47) si v noci 16. septembra prenajal v hoteli Dolder Grand v izbu, aby v ňom strávil búrlivú noc s mladou poľskou kurtizánou Justínou (25), ktorá pracovala v erotickom klube v neďalekom Dübendorfe. Bankár miloval vzrušenie, ktoré privádzalo dusiace sa ženy do bezvedomia. Justína však jeho kruté zaobchádzanie neprežila...

Prostitútka Justína pracovala v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: clublife.ch)

Bankár Justínu zavraždil a jej mŕtve telo bez povšimnutia prepašoval z hotela v kufri a ukrýval deväť dní v pivnici svojho sídla, kde žil so svojou dlhoročnou partnerkou v Küsnachte. Susedia o bankárovi vedeli iba málo a iba málokto tušil, že pravidelne navštevuje erotický kluv, v ktorom spoznal aj poľskú prostitútku Justínu. 

Justína bola na stránkach klubu opisovaná ako absolútny sen z Poľska, ktorý dokáže muža priviezť do šialenstva. Mala byť štíhla so sexy telom a bankár si ju zrejme rezervoval na súkromný kšeft. Za noc v luxusnom hoteli zaplatil bankár 700 frankov za noc a za pozornosť Justíny mal platiť viac ako 300 frankov na hodinu. 

Zvrhlý bankár zavraždil luxusnú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: designhotels.com)

Vďaka riaditeľovi erotického klubu však polícia vraha odhalila a bankárovi nezostávalo nič iné, ako sa pri výsluchu priznať k zavrhnutiahodnému činu. 

Zvrhlý bankár zavraždil luxusnú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: designhotels.com)

Prípad je však plný nezodpovedaných otázok. Odkiaľ vzal bankár veľký kufor, v ktorom mohol prepašovať telo 174 centimetrov vysokej ženy bez toho, aby vzbudil nejakú pozornosť personálu? Vedela Justína, čo ju čaká? Robert S. bol medzi prostitútkami známy tým, že ich rád dusil až do bezvedomia... A ako chcel vrah naložiť s mŕtvym telom, ktoré ukryl v pivnici?

„Išlo o vražednú hru na škrtenie, v ktorej bola smrť predmetom obchodu a mohlo ísť o úmyselné zabitie. Bankár môže byť odsúdený na minimálne desať rokov väzenia,“ komentoval prípad advokát Valentin Landmann pre nemecký denník Blick a Tages Anzeiger.

Zvrhlý bankár zavraždil luxusnú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: designhotels.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu