Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrdinský čin zúfalej matky (†33): Zachránila svoje dieťatko pár minút pred vlastnou smrťou!

Jessica zachránila svoje bábätko Zobraziť galériu (3)
Jessica zachránila svoje bábätko (Zdroj: Foto: Facebook)

ATLANTA - V posledných minútach svojho života sa zachovala Jessica Arrendaleová (†33) neuveriteľne hrdinsky. Pred istou smrťou zachránila svoje šesťmesačné dievčatko Cobie tak, že ho ukryla do záchodovej misy. Rozzúrený otec Antoine Davis (†30) ženu strelil do hlavy a zbraň potom otočil proti sebe. Smrteľne zranená Jessica z posledných síl ukryla svoje dieťatko a zachránila mu tým život.

Beštiálny otec spustil po príchode domov paľbu na svojich blízkych. Jessicu našli zavraždenú, polícia verí, že vrahom je jej partner, dcérkin otec Antoine, ktorý po hroznom skutku zastrelil aj seba.   

Ako povedala Jessicina matka Teresa Ioniellová, Antoine bol opitý a agresívny. Hádky z jeho strany boli vo vzťahu časté.   

Hrdinský čin zúfalej matky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Okamihy pred smrťou

V osudný deň prišiel Antoine domov pod vplyvom alkoholu a naháňal Jessicu po celom dome. Žena sa bránila baseballovou pálkou. Agresor ju však premohol a udrel ju. Jessica sa v strachu zabarikádovala v kúpeľni aj so šesťmesačnou dcérkou Cobie. Muž zobral zo skrine zbraň a vyhrážal sa smrťou. V tom čase už ale polícia dom obkľúčila. Evakuovala okolité domy a pokúšala sa nadviazať kontakt s ozbrojeným mužom vo vnútri.

V nedeľlu okolo pol druhej popoludní sa muži zákona rozhodli do domu vojsť, bolo už však neskoro. Našli len zavraždené telá Jessicy a Antoinea. Na ich veľké prekvapenie objavili v kúpeľni vedľa bezvládnej ženy v záchodovej mise dieťatko. Bolo síce podchladené, no v bezpečí. Okamžite ho previezlo do nemocnice.

 

Hrdinský čin zúfalej matky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"Mala čistú dušu. Chcela, aby dieťatko žilo, svoj posledný dych venovala jeho záchrane,“ cituje Jessicinu matku denník Daily Mail. Žena sa domnieva, že vrah dieťatko nevidel. Okrem dcérky Cobie má muž ešte dve deti z predchádzajúceho manželstva vo veku 9 a 10 rokov. Obe boli počas besnenia v dome. Ich matka po desivom čine povedala, že dcérka Tamaira sa v osudný deň otca pýtala, čo robí. Podľa jej slov na dievčatko pozeral veľmi dlho, potom zobral zbraň a išiel hore. Neskôr bolo počuť krik a streľbu.  

Muž údajne vraždil kvôli zvereniu malej Cobie do jeho starostlivosti.   

 
  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu