Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Toto je on, bezcitný vrah malej Elišky: Roman sa k činu priznal, hrozí mu doživotie!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook)

KLÁŠTEREC - Čaká ho možno doživotie! Vrah a násilník Roman K. z Klášterce, ktorý znásilnil a zabil malú Elišku sa k činu priznal. Pravdepodobne bral drogy. Najotrasnejší je fakt, že to urobil jej vlastný strýko. Polícii sa už k činu priznal!

Podľa fotky nevyzerá Roman nijako podozrivo, ale pod povrchom sa skrýva beštia. Celé Česko pozorne sleduje celý prípad. Na povrch vychádzajú stále nové správy o jeho živote. Bol to bratranec Eliškinej mamy. Tá ho vôbec nevídala, ale s dcérkou sa dobre poznali.

Susedia vraha podľa českých médií s ním nechceli mať nič spoločné. Povesť mal zlú, no tí, čo ho poznali, to absolútne nečakali.

Polícia ho predviedla v kukle a s opaskom.
Zobraziť galériu (5)
Polícia ho predviedla v kukle a s opaskom.  (Zdroj: Tv Nova)

Eliška bola nezvestná od utorka, keď sa nevrátila zo školy domov k babke, s ktorou žila. Na pátraní po nej sa až do stredajšieho popoludnia podieľali desiatky ľudí. Mŕtve telo obete bez odevu sa našlo napokon asi kilometer od bydliska v okolí Ciboušova.

FOTO Toto je on,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Eliška by s cudzím nešla

"S cudzím človekom by určite nešla," povedala so slzami v očiach pre Tv Nova babička. Eliška bola dobré a poslušné dievčatko, ktoré malo rado kone a psov. Žena pripustila, že ju nietko mohol na zvieratká nalákať. "Je to možné. Nevylučujem to. Ale s cudzím človekom by určite nešla," zopakovala.

FOTO Toto je on,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Nova)

Na otázku, kto mohol jej vnučku pred školou čakať, odpovedala: "Ja neviem. Stalo sa to pred školou. Ja neviem ...". Zamestnanej žene poskytli hneď po zdrvujúcej správe psychológa, ktorý sa o ňu stará. V Klášterci bývala s Eliškou a so svojím synom.

Elišku oplakáva celý Klášterec
Zobraziť galériu (5)
Elišku oplakáva celý Klášterec  (Zdroj: Foto: Tv Nova, FB)

Babička si sprvu myslela, že dievčatko odišlo zo školy ku kamarátke. "Myslela som si, že je u nejakej kamarátky. Potom som ju začala hľadať. Ona to nikdy neurobila, ale poznáte deti. Vyhne sa. Začala som ju hľadať po celom Klášterci. Hľadala som ju asi päťkrát a potom, keď už som neverila tomu, že sa niekde takto dlho zdržala, som šla na políciu," opísala.

Na prípade intenzívne pracoval tím desiatok policajtov. Krajskí kriminalisti v spolupráci s policajtmi Územného odboru Chomutov počas šetrenia preverili desiatky rôznych poznatkov, vypočúvali osoby nielen z okolia poškodenej a v priebehu toho zaisťovali dôkazný materiál. Tým sa im podarilo získať dostatok dôkazov na zadržanie a následné obvinenie 25-ročného muža. V prípade odsúdenia obvinenému hrozí až výnimočný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu