Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska (26) letela za romatikou do Paríža: Stevardove prsty vo vagíne ju totálne paralyzovali

Laura a domnelý páchateľ Mohammed
Laura a domnelý páchateľ Mohammed (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Na Malajzijské aerolinky sa valí jedna katastrofa za druhou. Po tom, čo im za záhadných okolností zmizlo lietadlo, ktoré sa doteraz nepodarilo nájsť a neskôr bolo ďalšie zostrelené nad Ukrajinou, prišla ďalšia rana. Jeden z jej zamestnancov mal znásilniť cestujúcu.

Francúzska polícia vyšetruje päťdesiatštyriročného Mohammeda Bin Ab Karima, ktorý je podozrivý z toho, že znásilnil dvadsaťšešťročnú Lauru Busheyovú. Tá cestovala 4. augusta spomínanou leteckou spoločnosťou za svojím priateľom, a práve počas letu z Kuala Lumpur do Paríža malo dôjsť k ohavnostiam.

Mladá žena sa podľa svojich slov zverila stevardovi, že sa vzhľadom na nedávne nešťastné udalosti spojené s letmi MH370 a MH17 veľmi bojí. Neskôr, keď sa snažila zaspať, Karim ju chcel upokojiť, a to tak, že si sadol vedľa nej a ruku jej položil do lona. Tam sa však nezastavil. Prsty jej potom strčil do nohavičiek pod dekou, ktorou bola zakrytá, dotkol sa genitálií a prenikol nimi až do vagíny.

Busheyová  s nahlásením incidentu váhala. Vraj preto, lebo ju Mohammed uprosil, aby tak nerobila, pretože má ženu a deti. "Teraz si neustále vyčítam, prečo som vtedy nekričala, prečo som to nezastavila. Som predsa silná osobnosť, dokázala by som to. V tom momente som ale nemohla, bola som príliš vystrašená, len som tam tak sedela ako skamenená," povedala Laura v rozhovore pre austrálsku televíznu stanicu Channel 7, ktorej poskytla aj časť nahrávky zachytávajúcej rozhovor medzi oboma aktérmi.

Pasažierka však v sebe nakoniec predsa len našla odvahu a posťažovala sa ostatným členom posádky. Tí ju presunuli do prvej triedy, i tam sa k nej ale Rosli dostal a naďalej ju žiadal, aby ho neprezradila. Po pristátí v Paríži ho odviedla polícia a umiestnila do väzby. Vyšetrovanie pokračuje, informoval denník Daily Mirror. 

Hovorca Malajzijských aerolínií potvrdil, že obdržali hlásenie od cestujúceho týkajúce sa údajného nevhodného sexuálneho správania člena posádky kabíny počas letu MH20. "Naša spoločnosť akceptuje len tie najvyššie štandardy správania našich zamestnancov. Spomínané obvinenia sú veľmi vážne," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu