Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Babka hľadala dedka (75), našli ho na hip-hop festivale: Vedľa onanujúceho mladíka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook)

HRADEC KRÁLOVÉ – Vo štvrtok večer zalarmovala dôchodkyňa z Hradca Králové políciu. Bála sa o svojho manžela, ktorý išiel na nejakú slávnosť ku Kauflandu, no nevrátil sa. Policajti ho našli na festivale Hip Hop Kemp. O niekoľko minút museli na festival vyraziť znova kvôli tanečníkovi, ktorý onanoval nahý priamo na pódiu.

"Jej sedemdesiatpäťročný muž vraj odišiel na, nejakú slávnosť ku Kauflandu a ešte sa nevrátil domov, kde má pripravené lieky. Policajti získali jeho popis aj fotografiu a dali sa do pátrania," informovala hovorkyňa hradeckej polície Lenka Burýšková.

Policajti najprv preverili, či muž nie je náhodou v nemocnici. Tam ho nenašli, preto sa obzerali po okolí blízkeho letiska. Začal tam hudobný festival Hip Hop Kemp.

"Netrvalo dlho a nezvestného seniora tu skutočne vypátrali. Výborne naladený muž, riadne označený páskou pre návštevníkov, policajtom uviedol, že bol v kempe predať vlastnú hudobnú aparatúru a keďže bol z atmosféry festivalu nadšený, vôbec domov neponáhľal,"  dodala policajná hovorkyňa pre idnes.cz. Dôchodca dokonca mužom zákona povedal, že na festival sa chystá i nasledujúci deň so svojou manželkou. 

Nahý onanoval na pódiu

Krátko na to boli policajti opäť v pohotovosti. Devätnásťročný mladík z Českých Budějovíc vyliezol na hlavné pódium a takmer desať minút tam počas tanca nahý onanoval. Pod ním sa bavila približne tisícka ľudí. "Mladík na svoju obhajobu neskôr okrem iného uviedol, že za to zrejme môže, chyba v matrixe," vysvetlila policajný hovorca.

Mladíkovi pre podozrenie z výtržníctva hrozí až dva roky za mrežami.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu