Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia na výlete: Rodičia (†obaja 40) sa zrútili do priepasti pred očami svojich detí, kvôli fotke!

Miesto nešťastia Zobraziť galériu (2)
Miesto nešťastia (Zdroj: topky)

LISABON - Rodičia z Poľska chceli mať jedinečnú fotografiu z výletu, ktorou sa budú doma chváliť priateľom a známym. Dali svojim deťom do ruky fotoaparát a rozhodli sa zapózovať na okraji útesu. Vtom sa stalo niečo hrôzostrašné. Pošmykli sa a spadli z výšky 80 metrov do mora. Sú mŕtvi, deti skončili v rukách psychológov.

Dráma sa odohrala na obľúbenom mieste pre turistov s názvom mys Cabo da Roca, kam sa vybrala štvorčlenná rodina na výlet. Poliaci, ktorí v Portugalsku žili už niekoľko rokov, sa rozhodli spríjemniť si víkend výletom na najzápadnejšie miesto kontinentálnej Európy.

Úchvatný výhľad si chceli odniesť so sebou vďaka fotografii. Postavili sa tesne nad okraj útesu, ktorý nemá žiadny plot ani zábranu. Vo chvíli, keď deťom pózovali, sa však utrhol kus a oni spadli do rozbúreného oceánu.

Tragédia na výlete: Rodičia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google)

Najhoršie na tom bolo, že celú vec na vlastné oči sledovali bezmocné deti vo veku päť a šesť rokov. Aj napriek tomu, že sa pobrežná stráž ihneď zapojila do pátracej akcie, sa  nepodarilo manželov zachrániť.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu