Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšie FOTO hyenizmu: Syn (7) džihádistu pózuje s odseknutou hlavou

Khaledov syn drží hlavu za vlasy Zobraziť galériu (2)
Khaledov syn drží hlavu za vlasy (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Syn austrálskeho džihádistu vyvolal obrovský škandál po tom, ako sa odfotil s hlavou zabitého sýrskeho vojaka. Jeho otec, jeden z najhľadanejších teroristov, následne zverejnil fotku na Twitteri s komentárom "To je môj chlapec", ktorým naznačil, aký je na neho hrdý. Choré.

Sedemročný chlapec pózuje na fotke v modrom tričku a zelenej šiltovke. Na tom by nebolo nič zvláštne; pokiaľ by v rukách nedržal ľudskú hlavu.

Ďalšie FOTO hyenizmu: Syn
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Nevinne vyzerajúci školák je synom vojnového zločinca a hľadaného teroristu Khaleda Sharroufa. Ten nechutnú snímku, ktorá pravdepodobne vznikla v sýrskom meste Raqqa, umiestnil 8. augusta na Twitter. On sám sa s odseknutými hlavami svojich obetí pochválil na internete už v minulosti.

Sharrouf je tridsaťročný bojovník džihádu, ktorý žil kedysi v Sydney. V súčasnosti sa podľa denníka New York Post zdržuje v Sýrii, kde bojuje po boku teroristickej skupiny. V júli vyzval všetkých moslimov žijúcich v Austrálii, aby sa pridali do bojov na Strednom Východe. Demonštroval to fotkou malého dieťaťa, ktoré v rukách drží pušku. A svojich synov zaúča tiež už odmalička.

Ďalšie FOTO hyenizmu: Syn
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Dedo chlapca chce vnukov návrat

Starý otec sedemročného chlapca, ktorého fotografia s odrezanou hlavou sýrskeho vojaka sa objavila na internete, vyhlásil dnes pre denník The Australian, že chce, aby mu jeho vnuka priviedla austrálska vláda naspäť domov.

Vodič nákladného automobilu Peter Nettleton povedal, že bol "zničený", keď uvidel fotografiu svojho vnuka, ako drží odrezanú hlavu oboma rukami za vlasy. Podľa agentúry AP sa fotografia objavila na sociálnej sieti Twitter. Urobili ju v meste Rakka v severnej časti Sýrie. Zverejnil ju otec chlapca, odsúdený terorista Chálid Šárúf.

Peter Nettleton je otec jeho anglo-austrálskej manželky Tary Nettletonovej. Chlapcov starý otec si podľa svojho vyhlásenia pre denník The Daily Telegraph myslel, že jeho päť vnúčat žije v Malajzii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu