Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otrasná smrť v spánku: Tínedžerku (†18) zabilo to, čo robíme takmer všetci!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: hoax-slayer.com)

XINJIANG - Otrasný pohľad sa naskytol sestre osemnásťročnej tínedžerky z Číny. Keď prišla domov, našla ju ležať na posteli doslova zhorenú. Mladú dievčinu zasiahol elektrický prúd, keď spala. Nechala si pri posteli nabíjať svoj iPhone 4s, a to sa jej stalo osudným.

Sestra zosnulej dievčiny povedala pre denník Daily Mail, že keď prišla domov, zacítila spáleninu. Vošla do sestrinej izby. Na svoje veľké zdesenie ju našla ležať mŕtvu na posteli. Jej telo bolo celé popálené. Zničený iPhone bol vedľa nej.

Kriminalisti vidia príčinu úmrtia v tom, že školáčke pri hlave vybuchol iPhone, ktorý nechala cez noc v nabíjačke. Zatiaľ nie je jasné, či použila autentickú Apple nabíjačku alebo lacnú falošnú verziu. Forenzní pracovníci potvrdili, že zomrela po zásahu elektrickým prúdom. 

Sestra nebohej uviedla, že telefón zakúpili v Urumqi a teraz žiadajú od majiteľa obchodu kompenzáciu pre rodinu.

Zomreli po zásahu elektrickým prúdom z fejkovej nabíjačky

Ako informuje denník, v júli minulého roka zomrela letuška Ma Ailun (†23), tiež po zásahu elektrickým prúdom. Stalo sa to po tom, čo chcela prijať hovor na svojom iPhone 5, ktorý bol v nabíjačke.

Otrasná smrť v spánku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: whatsontianjin.com)

Krátko nato upadol 30-ročný muž do kómy, keď ho tiež zasiahol elektrický prúd z iPhonu. Jeho rodina vidí za nešťastným incidentom nabíjačku, ktorá nebola oficiálnym produktom spoločnosti Apple.

Výrobky spoločnosti Apple sa v Číne predávajú veľmi rýchlo. Dopyt preto vedie k chrleniu obrovského množstva fejkových iPhonov, iPadov a iPodov. V roku 2011 sa podarilo odhaliť 22 falošných predajní Apple v čínskom meste Kunming.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu