Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské nešťastie: Núdzové pristátie lietadla na pláži zabilo otca s dcérou (†36, 9)!

Lietadlo muselo núdzovo pristáť, zabilo otca s dcérkou
Lietadlo muselo núdzovo pristáť, zabilo otca s dcérkou (Zdroj: Foto: Huffingtonpost, FB)

FLORIDA - Otec sa na floridskej pláži prechádzal spolu so svojou deväťročnou dcérkou. Znenazdajky však musel núdzovo pristáť pilot malého lietadla. To malo pre prechádzajúci sa pár tragické následky. Muž aj dievčatko totiž kvôli tomu zahynuli.

Pilot malého lietadla musel náhle pristáť na pláži na Floride. Bezmocný klesal na zem a snažil sa bezpečne zastať. Pri jeho núdzovom pristáti zomreli otec s deväťročnou dcérkou, ktorí sa po pláži prechádzali.

Ako informuje huffingtonpost.com, malé lietadlo pilotoval Karl Kokomoor (57). Vedľa seba mal jedného 60-ročného pasažiera. Nad strojom stratil kontrolu a len pár sekúnd pred pristátím vyslal tiesňový signál. Cestujúcim sa nič nestalo, za to Ommy Irizarry (†36) a jeho dcérka Ocean (†9) utrpeli smrteľné zranenia.

Prípadom sa zaoberá polícia. Zisťujú, ako k nešťastiu došlo. Zatiaľ totiž nie je známe, či ocka s dcérkou zasiahlo lietadlo priamo alebo úlomky z neho. Obidvoch previezli po desivom pristáti stroja do nemocnice, tam zraneniam, žiaľ, podľahli. Na Floridu prišli dovolenkovať zo susedného štátu Georgia.

Podľa medializovaných informácií v nemocnici skočila v šoku ešte jedna žena, ktorej sa urobil zle.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu