Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO ľudského hyenizmu: Vysmiati džihádisti pózujú s odrezanými hlavami svojich obetí!

Hyenizmus, na ktorý neexistuje ospravedlnenie Zobraziť galériu (4)
Hyenizmus, na ktorý neexistuje ospravedlnenie (Zdroj: Twitter)

DAMASK - Neuveriteľne otrasné fotky prenikli na svetlo sveta. Islamskí džihádisti vysmiati pózujú s odrezanými hlavami ľudských obetí. Dvaja pomätenci bojujúci za ISIS, čo je radikálna teroristická organizácia, zavesili na Twitter fotky, kde sa ukazujú s hlavami ako s nejakými trofejami. Okamžite sa fotky rozšírili a vyvolali ostré odsúdenie.

Khaled Sharrouf a Mohamed Elomar sú dvaja Austrálčania, ktorí sa rozhodli ísť bojovať svoju vlastnú svätú vojnu do Sýrie. Pridali sa k teroristickej a radikálnej skupine ISIS (Islamský štát Iraku a Sýrie) a bojujú proti vládnym zložkám.

Obidvaja zaujali svet svojou nechutnosťou a zvrátenosťou, keď na sociálnu sieť zavesili fotky, kde pózujú s odrezanými hlavami mladých mužov. Pritom sa veselo usmievajú. Fotky vyvolali obrovské odsúdenie islamských povstalcov.

Mohamed Elomar s hlavami sýrskych vojakov
Zobraziť galériu (4)
Mohamed Elomar s hlavami sýrskych vojakov  (Zdroj: Twitter)

K nehanebnej fotke pridal Khaled Sharrouf aj tento komentár: "Nádoba plná hláv. Keby niekto z Austrálie chcel nejaké orgány, nehanbite sa ozvať, veľmi rád vám pomôžem."

FOTO ľudského hyenizmu: Vysmiati
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Elomar aj Khaled už boli vo väzení, kde si odpykávali tresty. V decembri minulého roka utiekli na falošné pasy z Austrálie do Sýrie.

FOTO ľudského hyenizmu: Vysmiati
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Okrem nechutných fotiek Sharrouf zaujal aj komentármi, ktoré verejne na Twitteri pridával. Opisoval v nich svoje pocity a ako rád zabíja. Vyhrážal sa tiež, že veľmi ľahko zaútočí na rodnú Austráliu, ktorá by podľa neho mala patriť moslimom.

Na inom statuse sa zabával, keď jednej z obetí odrezali hlavu. K jeho perlám patrí aj výrok, že "Alah miluje, keď vás zabíjame ako psov," s tým, že to pravdepodobne odkazoval Austrálčanom alebo iným protivníkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu