Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Obamovho tréningu v posilňovni: Takto cvičí najmocnejší muž sveta

Barack Obama
Barack Obama (Zdroj: SITA)

VARŠAVA – Americký prezident Barack Obama robí rovnako ako milióny ďalších návštevníkov fitnesov grimasy, keď dvíha činky. A rovnako ako mnohí iní cvičí na bežiacom stroji.

Na rozdiel nich však Obamu niekto z hotelových hostí potajomky nahral a vyše minútový videozáznam z jeho cvičenia v hoteli Marriot vo Varšave sa v stredu začal šíriť po internete. Obamu vidno, ako si vyberá činky a rozcvičuje sa. V uvedenom poľskom hoteli nocoval v utorok, na začiatku svojej návštevy troch európskych krajín.

Tajná služba, ktorej agenti prezidenta vždy sprevádzajú, potvrdila autentickosť videa. Podľa agentúry Associated Press hostí nežiadali, aby si prezidenta nefotografovali. Obama pravidelne cvičí v hotelových fitnesoch počas svojich ciest. Hoteloví hostia tam môžu v tom čase zostať, uviedla Associated Press. Ktokoľvek, kto nocuje v hoteli, kde trávi noc aj americký prezident, musí prejsť cez detektor kovov. Obamova ochranka nepovažuje virálne video z varšavského hotela za porušenie jeho bezpečnosti, uviedla.

Hovorca tajnej služby Edwin Donovan agentúre povedal, že nie je žiaden rozdiel medzi fitnesom a tým, keď Obama ide do reštaurácie, kde sa naňho môžu pozerať ostatní hostia a fotografovať si ho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu