Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Elliot (22) mal rozprávkový život: Zošalel kvôli žene, stal sa z neho panic zabijak, FOTO obetí!

Zobraziť galériu (19)
(Zdroj: FB)

SANTA BARBARA - Zabije nevlastnú matku s malým bratom a neskôr aj všetky ženy. To bol posledný odkaz panica, ktorý sa rozhodol bezhlavo vraždiť. Výsledkom boli traja dobodaní spolužiaci a ďalší traja zastrelení. Napokon sa zastrelil aj on sám. Tento odporný skutok otriasol celými Spojenými štátmi. Vrah Elliot Rodger žil v takom luxuse, o ktorom sa môže miliónom ľudí iba snívať. Napriek tomu nebol šťastný. Rozmaznanému synovi režiséra ani materiálny blahobyt nezabránil, aby sa z neho nestalo monštrum.

Elliot Rodger, syn hollywoodskeho režiséra Petra Rodgera, brutálne zavraždil 6 osôb, niekoľko ďalších zranil a pri policajnej naháňačke si vpálil guľku do hlavy. Najprv v univerzitnom kampuse dobodal troch svojich spolužiakov a vydal sa na jazdu smrti vo svojom aute BMW.

Streľbou popravil ďalšie tri osoby. Medzi nimi aj dve dievčatá. A toto všetko spôsobil len pre svoju sexuálnu frustráciu! V 22-rokoch bol stále panic a podľa vlastných slov nepobozkal žiadne dievča.

Spolužiaci sa volali Weihan Wang (†20), Cheng Yuan Hong (†20) a George Chen (†19). Všetkých dobodal nožom na internáte. Potom sa vydal na jazdu smrti.

Cheng Yuan Hong
Zobraziť galériu (19)
Cheng Yuan Hong  (Zdroj: FB)

Weihan Wang
Zobraziť galériu (19)
Weihan Wang  (Zdroj: FB, SITA)

George Chen
Zobraziť galériu (19)
George Chen  (Zdroj: FB, SITA)

Rodger nasadol do auta a za jazdy spustil streľbu na ľudí na ulici neďaleko areálu Kalifornskej univerzity. Zabil dve dievčatá a jedného chlapca v neďalekom obchode. Elliotovo čierne BMW, z ktorého strieľal, nakoniec po prestrelke s políciou havarovalo. Policajti našli útočníka bez známok života s priestrelom lebky.

Na sociálnej sieti sa chválil luxusným BMW
Zobraziť galériu (19)
Na sociálnej sieti sa chválil luxusným BMW  (Zdroj: FB)

Podľa šerifa mal Elliot pri sebe v aute tri ručné poloautomatické zbrane. Pričom všetky boli v legálnej držbe. Sedem ľudí, ktorých mladík postrelil alebo zrazil, ostáva v nemocnici s vážnymi poraneniami.

Materiálny blahobyt a luxus, v ktorom žil, mu nestačil na to, aby bol spokojný. Vyrastal v dome v Los Angeles za milión dolárov so štyrmi spálňami a piatimi kúpeľňami, takže o neho bolo postarané ako v bavlnke.

Elliot na snímke so svojim otcom režisérom Petrom Rodgerom
Zobraziť galériu (19)
Elliot na snímke so svojim otcom režisérom Petrom Rodgerom  (Zdroj: FB)

Lietal po svete prvou triedou, chodil na koncerty Katy Perry do VIP priestorov alebo nosil slnečné okuliare za stovky dolárov. Dohnať k šialenstvu ho malo odmietanie dievčat a tiež to, že stále bol v jeho veku panicom. Pred vražedným besnením zanechal vyše sto stranový odkaz, kde sa zveril so svojimi myšlienkami a plánmi.

Chcel zabiť aj nevlastnú matku a 6-ročného brata, pretože sa bál, že keď vyrastie, predčí ho v popularite. Ukázal aj objekt svojich najtajnejších túžob. Bola ňou Monette Moio, krásna blondínka, ktorá sa s ním stretla pred mnohými rokmi a len ťažko ho spoznávala, keď sa dopočula o incidente.

Vraj sa mu mala vysmievať a doberať si ho. Jej otec odmieta, že by bola u neho mohla vyvolať také nenávistné reakcie.

Monette Moio si ho mala doberať
Zobraziť galériu (19)
Monette Moio si ho mala doberať  (Zdroj: FB)

K šialenstvu ho dohnal hnev, smútok a pocit, že bol stále panic a nikdy ani len nepobozkal žiadne dievča. Vraj mal tiež psychické problémy a liečil sa. Po tejto tragédii vychádzajú na povrch neslávne informácie o Elliotovi. Okolie je z tohto činu zdrvené.

Chcel vyvraždiť všetky ženy a jeho nenávisť k nim bola nezmieriteľná. Doplatili na to dve dievčatá, Katie Cooper a Veronika Weiss. Obidve zastrelil.

Katie Cooper
Zobraziť galériu (19)
Katie Cooper  (Zdroj: FB)

Veronika Weiss
Zobraziť galériu (19)
Veronika Weiss  (Zdroj: FB)

Chris Michael-Martinez
Zobraziť galériu (19)
Chris Michael-Martinez  (Zdroj: FB, SITA)

Polícia naďalej skúma video, ktoré mal Rodger zavesiť na YouTube pred svojím činom a na ktorom avizuje svoj zámer. Rodgerova rodina pritom už pred časom žiadala úrady o pomoc, poukazujúc na predchádzajúce príspevky na YouTube, v ktorých sa vyhrážal samovraždou a zabíjaním iných. Z posledného videozáznamu, ktorý sa dostal na internet len krátko predtým, čo útočník začal v piatok večer vraždiť, mala byť motívom Elliotova sexuálna frustrácia.

Streľbu v obchode zachytila kamera

Pred popravou zverejnil VIDEO s názvom ODPLATA

Emotívna reč otca jedného zo zavraždených chlapcov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu