Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Takto Kramný padol do pasce: Čo vytáral Čech podozrivý z vraždy vo svojom byte?!

Monika a Peter Kramní
Monika a Peter Kramní (Zdroj: FB)

PRAHA - Prípad Češiek, ktoré za záhadných okolností zomreli minulý rok počas dovolenky v egyptskej Hurghade, už podľa mnohých pripomína telenovelu. Okolnosti ich smrti sa neustále menia a jedna bizarná správa strieda druhú. Najnovšie sa objavili informácie, že Peter Kramný, ktorý je podozrivý z vraždy svojej manželky Moniky a dcéry Klárky, bol naozaj odpočúvaný českou políciou. A práve to, čo povedal, mohlo rozhodnúť o jeho väzbe.

Jana Rejžková, Kramného advokátka, pre denník Blesk nepriamo potvrdila, že jej klient bol odpočúvaný. Jedným z bodov, na základe ktorých bol Kramný obvinený z vraždy manželky a dcéry a vzatý následne do väzby, boli totiž práve policajné odposluchy. "Celkom iste to bol jeden z dôvodov, že sa začalo to trestné konanie," vysvetlila advokátka dôvody Čechovho zadržania.

Podľa portálu tn.cz sa o tom, že v Kramného byte sú nainštalované ploštice, špekulovalo už pred niekoľkými týždňami. Údajne mohol mať odpočúvaný aj telefón. Polícia si jednoducho môže vyžiadať cez štátneho zástupcu povolenie a potom napichnúť mobil každému, o kom sa domnieva, že má prsty v závažnom trestnom čine.

Kde presne však ploštice mali byť nainštalované, sa nevie. Niektoré domnienky hovoria o detskej izbe jeho dcérky, iné napríklad o kuchyni. Kramný však stále tvrdí, že so smrťou svojich najbližších nemá vôbec nič spoločné. Políciu tým ale vonkoncom nepresvedčil.

Tá má za to, že ženy zavraždil v egyptskej Hurghade pomocou elektriny. Príčina smrti je však stále obostrená rúškou tajomstva. Tak ako to, čo mohol neuvážene povedať a za čo skončil vo väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu