Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Odtajnená informácia z vyšetrovania Kramného: Monika mala milenca!

Monika Kramná
Monika Kramná (Zdroj: Foto: internet)

KARVINÁ - V prípade minuloročnej smrti Češiek Moniky a Klárky Kramných došlo k zásadnému zvratu. Potvrdilo sa, že Monika mala milenca. Mohol byť tento fakt motívom vraždy? Manžel Petr Kramný však tvrdí, že o nevere nevedel, údajne sa o tom dozvedel až po smrti dievčat.

Do stále nevysvetlenej smrti Moniky a Klárky z minuloročného leta v egyptskej Hurghade, by mohol nové svetlo vniesť fakt, že manželka Petra Kramného mala milenca. O tom, že mu bola Monika neverná sa šuškalo už dlho, prakticky od smrti dievčat.  "Milovali sme sa," bránil sa vtedy Petr. Pre českú políciu potom uviedol, že síce kontroloval manželkin Facebook, ale bolo to s jej povolením.   

Podľa najnovších informácií to ale vyzerá tak, že motív by mohol byť známy. Monika bola totiž svojmu manželovi neverná. Kamaráti o tom vedeli.

Po smrti dievčat sa Petr usiloval verejnosť presvedčiť, ako mu jeho blonďaví anjelici chýbajú, ako ich veľmi miloval. Vzťah medzi manželmi nebol však ani z ďaleka taký harmonický a idylický, ako muž prezentoval. Opakovane tvrdil, že sa s manželkou milovali, no teraz je zrejmé, že ich vzťah prechádzal krízou. Po smrti jedna kamarátka prezradila, že pred odchodom na dovolenku sa Monika kamarátkam zverila. Povedala im, že to bude posledná spoločná dovolenka s manželom Petrom.

"Áno, nevera bola preukázaná," potvrdila Kramného nová advokátka Jana Rejžková pre český Blesk a dodala: "V spise je to potvrdené raz. Bohužiaľ, stalo sa."  

Tieto slová potvrdzujú aj špekulácie a dohady, ktoré sa do popredia dostali už tesne po smrti dievčat. Kramný sa však podľa jeho advokátky o nevere dozvedel až po smrti, preto tento fakt nemohol byť motívom vraždy. Časové údaje tak podľa Rejžkovej Kramnému nahrávajú: "Z výpovedí od okolia manželky sa dopočul hlavne detaily nevery." dodala.

Monika s dcérkou Klárkou zomreli minulý rok koncom júla v hoteli v egyptskej Hurghade, kde rodina trávila dovolenku. Médiá pôvodne špekulovali, že ženy boli otrávené, neskôr sa objavili informácie, že ich mohol zabiť elektrický prúd. Kramný vinu od začiatku popiera a svoj postoj doteraz nezmenil.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu