Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko zabávalo celý svet a stalo sa hviezdou: Náhla smrť v troch rokoch!

Takto vyzerala Maddie v hitovom videu. Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerala Maddie v hitovom videu. (Zdroj: Youtube, FB)

NEWCASTLE - Pamätáte sa ešte na rozkošné dievčatko, ktoré sa stalo senzáciou na internete, keď na otázku svojho ocka "Koho má najradšej", neustále odpovedalo, že mamičku? Malá výmyselníčka všetkých dokonale pobavila a na YouTube prilákala viac ako 9 miliónov divákov. Bohužiaľ, v utorok vo veku iba troch rokov náhle podľahla zástave srdca.

Maddie Tippettová z Newcastle v Austrálii rozhodne vedela, ako na svojho ocka, ktorý strašne túžil po tom, aby mu povedala, že ho ľúbi viac ako mamičku. Počas dvojminútového videa nazvaného "Who's Your Favourite?" využije jej otec Mick každý trik, ale jeho ročná dcérka ho s prehľadom prekukne a úspech mu nedopraje. Nakoniec to už predsa len vyzerá, že odpovie správne, keď predsa len dodá, že žartuje.

Video, ktoré Mick zverejnil v januári 2012, sa stalo obrovským hitom, ktoré má doteraz už 9,5 milióna zhliadnutí a dokonca ho odprezentovali aj televízie po celom svete. Vtedy však bola ešte rodina dokonale šťastná, netušiac, čo príde o dva roky.

Chorú Maddie vzali rodičia v pondelok k lekárovi, ktorý tvrdil, že ide o obyčajný vírus a prechladnutie. Ale keď sa stav dcérky v noci zhoršil, odviezli ju do nemocnice, kde lekári objavili, že respiračný vírus napadol jej srdce. Na malý organizmus bol takýto nápor priveľa a dievčatko v utorok zomrelo.

"Časť mňa sa domnieva, že Maddie mala zmeniť svet, a je mi smutno, že nedostala šancu," povedala jej uplakaná matka Kerryn denníku The Daily Telegraph. "Ale myslím, že za 10 rokov bude mať niekto zlý deň v kancelárii, sadne si a kliknite na toto videu a ono ho povzbudí. A to je Maddien odkaz," dodala.

Maddie s mamou Kerryn.
Zobraziť galériu (4)
Maddie s mamou Kerryn.  (Zdroj: Youtube, FB)

Rodinu Tippetovcov po oznámení úmrtia zaplavili podporné on-line správy, a to nielen od rodiny a priateľov, ale aj od ľudí v zahraničí, ktorí sa o ich tragickom osude dozvedeli a hlboko sa ich dotkol.

Dievčatko zabávalo celý svet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube, FB)

Dievčatko zabávalo celý svet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube, FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu